2777
2789
عنوان

کسی آموزشگاه ارایشگری رفته

903 بازدید | 24 پست

میخام برم تو این کار نمیدونم ازکجا باید شروع کنم خیلیا گفتن از اموزشگاه باید شروع کرد 

کسی رفته تاحالا این راهو بتونم ازش کمک بگیرم؟

فرقیم میکنه چه اموزشگاهی باشه؟

من میکاپ و شینیون عروس  رو دوسدارم 

باید از کجا شروع کنم و چه مسیری برم؟

اینوهم بگم که هم علاقم زیاده و هم استعدادم توی این کار ولی تابحال اموزش ندیدم.ممنون میشم راهنماییم کنین

عزیزم کدوم شهری؟

خیلی بهتره از آموزشگاه معتبر شروع کنی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهرانم. یجا رفتم گفت مدرک بین المللی میده و هزینشم نسبتا مناسب بود.چجور بفهمم معتبره یا ن؟

عزیزم آموزشگاه خیلی هست بنظرم تحقیق کن قبلش از خود سازمان فنی حرفه ای بعد از هنرجوهاش اینها چون واقعا بعضا فقط پولکین  گول هزینه کم یا هرچی رو نخور 

اگر اصفهان بودی جای خوبی می‌شناختم

اصل مدرک سازمان فنی و حرفه ای که بعد اتمام دوره آزمون تیوری وعملی داره البته توی کرونا عملیشو نمی‌دونم هنوز هست یانه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
عزیزم آموزشگاه خیلی هست بنظرم تحقیق کن قبلش از خود سازمان فنی حرفه ای بعد از هنرجوهاش اینها چون واقع ...

ممنون عزیزم وقت میذاری 

اینجا کسیو نمیشناسم ک بخام تحقیق کنم

چنتا سالن رفتم پرس‌وجو درس درمون جواب نمیدن

خیلی وقت برا تحقیق ندارم.سازمان فنی حرفه ای برم بهم معرفی میکنن اموزشگاهای خوبو؟

ممنون عزیزم وقت میذاری  اینجا کسیو نمیشناسم ک بخام تحقیق کنم چنتا سالن رفتم پرس‌وجو درس درمون ...

اره عزیزم میتونی بنظرم تلفنی بپرسی شمارش از ۱۱۸ بگیری

اگر عجله نداری من ان شاالله اون هفته میرم اموزشگاهم ازشون میپرسم ببینم میشناسن توی تهران جای خوب بهت توی تاپیکت اطلاع میدم عزیزم 

اره عزیزم میتونی بنظرم تلفنی بپرسی شمارش از ۱۱۸ بگیری اگر عجله نداری من ان شاالله اون هفته میرم امو ...

سلام ميبخشيد منم ميخوام برم اموزشگاه خوب سراغ دارين ب منم اطلاع بدين ممنون

ببین هیچییییی اندازه تجربه ب دردت نمیخوره

مدرک فقط و فقط وقتی ب دردت میحوره ک بخوای جواز کسب بگیری و سالن از خودت راه بندازی ک این خودش ی مسیر سخته و گرونه

ولی اگر شرایط سالن زدن و نداری و میخوای بری تو سالنای دگ کار کنی فقط برو ارایشگاه های خفن،زیر دست میکاپ کار و شینیون کار کار کن و ازشون یاد بگیر

دنبال مدرک تخصصی باش

نمیدونم کدوم شهری ولی همه شهرا میکاپ ارتیست و شینیون کار خفن دارن ک اموزش بدن(اموزشگاه نیستن)

برو اونجا

منی ک ۵ تا مدرک اموزشگاهی دارم،باهاشون ن تونستم کار پیدا کنم،ن وقتی سالن زدم چیزی بلد بودم.مجبور شدم سالن و ببندم و برم تجربی یاد بگیرم

اره عزیزم میتونی بنظرم تلفنی بپرسی شمارش از ۱۱۸ بگیری اگر عجله نداری من ان شاالله اون هفته میرم امو ...

متاسفانه وقتم کمه ولی اگه وقت کزدی برام بپرسی خیلی لطف کردی درحقم منم دعات میکنم⁦❤️⁩بازم مرسی

اموزشگاه خوبه من رفتم منتها اگه برای کار میخوایی مدرک ملاک نیس چیزی ک بلدی مهم تره  سعی کن مدل ...

درسته ولی گفتن برای شروع و برای اینکه یروز بتونی مستقل شی اموزگشاه و مدرک مهمه

ببین هیچییییی اندازه تجربه ب دردت نمیخوره مدرک فقط و فقط وقتی ب دردت میحوره ک بخوای جواز کسب بگیری ...

تهرانم.من فقط میخاستم ی کسبو کار خوب راه بندازم چون دیگه بیخیال درس شدمو علاقه ای ب کارمندی ندارم گفتم برم سمت کارای زیبایی.تواین کار استعداد دارم ولی تاحالا اموزش ندیدم.درحال حاضرم دغدغم فقط پوله نمیتونمم سالن بزنم شرایطشو ندارم.بنظرت من باید چکارکنم

اموزشگاه بدرد میخوره؟اگع میخوره اموزشگاه خوب میشناسی؟اگه نمیخوره میکاپ ارتیست خوب مثلا از یکی مثل نظیف میتونم شروع کنم؟از هزینها خبرداری...ببخش انقد سوال میپرسم واقعا گیرم کسیم نیست راهنماییم کنه😔

سلام ميبخشيد منم ميخوام برم اموزشگاه خوب سراغ دارين ب منم اطلاع بدين ممنون

سلام عزیزم

خواهش میکنم 🌹

من اصفهان هستم اینجا میشناسم گلم 

اگر تهران هم باشین از مدیر آموزشگاهم میپرسم ان شاالله بدونن اینجا اطلاع میدم عزیزم

خودتونم میتونین بنظرم از سازمان فنی و حرفه ای شهرتون بپرسین شماره از ۱۱۸ بگیرین 

تهرانم.من فقط میخاستم ی کسبو کار خوب راه بندازم چون دیگه بیخیال درس شدمو علاقه ای ب کارمندی ندارم گف ...

عزیزم دوره های پوست و اسکین کر خیلی شنیدم درآمد داره البته اولش یسری دستگاه داره که کمی هزینه باید کرد