2777
2789
عنوان

هرکسی دوسداره بیاد

95 بازدید | 6 پست

سلام دوستان شبتون بخیر من یه مشکل عشقی دارم یه نفرودوسدارم خیلی حالم خرابه براش نمیتونم بهشم بگم  خلاصه دوستم یه آشناداشتن شماره یک نفرو داده بود بهش اومد کنار خودم بهش زنگ زد دوستم جریانو گفت براش وای سریع گفت پسره چ شکلیه خودمم چ شکلیم بعدش گفت پسره بهت تمایل داره یعنی بهم علاقه داره ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفهمیدم😕

میگم یه پسرو دوسدارم چون رو در رو هستیم نمیتونم بهش بگم خلاصه من خیلی بیقرارمیشدم حالم بدمیشد یه دوست دارم شماره یه نفرو برام اورد گفت این میفهمه که این پسرم ببینم ب تو علاقه داره یانه زنگش زدیم جریانوگفتیم گفت اره اونم به تو تمایل داره حتی گفت قیافه پسر چ شکله و چه هیکلی داره حالاگفت تمایل یعنی علاقه داره ؟

نفهمیدم

یه پسرو دوسدارم چون رو در رو هستیم نمیتونم بهش بگم خلاصه من خیلی بیقرارمیشدم حالم بدمیشد یه دوست دارم شماره یه نفرو برام اورد گفت این میفهمه که این پسرم ببینم ب تو علاقه داره یانه زنگش زدیم جریانوگفتیم گفت اره اونم به تو تمایل داره حتی گفت قیافه پسر چ شکله و چه هیکلی داره حالاگفت تمایل یعنی علاقه داره

شماره اون یارو چیه؟جدا به ماهم بده ببینیم کسی هم مارو میخواد یا  نمیخواد.

والا این جوابگو نیست باهزار ویک نفر دوستم گفته ک جواب تلفونو داده تازه قبولم نمیکرد