2777
2789
اینجا رو نمیدونم اما مامان بابای من اراده کرده بودن 12 تا داشته باشن 6 تا دختر 6 تا پسر اما خب ما نذ ...

😂😂

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک تو سرش بیسواده بدبخت فقط زاییدن بلده شوهرش هم کار ثابت نداره فردا خرج این همه بچه میافته گردن ما

ای بابا 

دیگه چرا میزاد ؟😐

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
با این اوضاع فقط دلم ۴ یا ۵ میلیارد پول میخواد

ساده بگیر خواهر لباس ها رو به ترتیب میپوشن دیگه 

فقط خوشبحال اولی هس😁

خاشاقچی تکرار غریبانه ی دردهایت چگونه گذشت وقتی سربنیستت کردند😢 بامن بگو از لحظه لحظه های ترورت 😥 کاش در این روزهای کرونایی بودی و میدیدی چگونه برما گذشت 
همسر من  بله بسیار جدیه  تعداد اتاق های خونه ای که میخوایم بسازیم ۵ تا هستش 😭😭😭😭😭 د ...

من از آرزوهام اینه بتونم یه خونه بزرگ اینطوری بسازم و با خیال راحت بچه بیارم... خیلی خوبه که. شکر خدا کن. و منو هم دعا کن بتونم همچین خونه ای بسازم.

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
خاک تو سرش بیسواده بدبخت فقط زاییدن بلده شوهرش هم کار ثابت نداره فردا خرج این همه بچه میافته گردن ما

از اون جاری های ها خدا نصیب گرگ بیابون نکنت😐😐😐

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
اره جاریم بچه پنجم حاملست

علی برکت الله😃😃

اینجا رو نمیدونم اما مامان بابای من اراده کرده بودن 12 تا داشته باشن 6 تا دختر 6 تا پسر اما خب ما نذ ...

😂😂😂😂😂 چه علاقه ای به زاد و ولد دارن!!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت

زندگی همیشه اون طوری پیش نمیره ک ما میخواهیم منم دلم چهارتا بچه میخواد دوتا دختر دوتا پسر رویاییییی چندین سالمه اما اونجوری نشد ک من میخواستم باززززم خداراشکر

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍