2777
2789
عنوان

نظربدین ی دوراهی سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سربازی نرفته شهریور میره ماشین داره اخلاقشم ک میگم گاهی زودعصبی میشه 

پول داره خون چی؟

ببین اخلاقشو میتونی خودت اروم اروم درس کنی اگ اروم باشی 

من زنداداشم اینقدر رو داداشام تاثیر گذاشت ک باورم نمیشه 

نزار ی عمر حسرت ب دل کسی بمونی ک دوسش داشتی اخلاقشو خودت درست کن

۱۶۰

پس اخلاق مهم تره😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
پول داره خون چی؟ ببین اخلاقشو میتونی خودت اروم اروم درس کنی اگ اروم باشی  من زنداداشم اینقدر ...

هردو فقط ماشین دارن خونه ن

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
هردو فقط ماشین دارن خونه ن

دارم میگم بهت 

نزار ی عمر حرصت ب دل کسی ک دوسش داری بمونی شبا باگریه بخابی بنظرم کسی ک دوسش داری انتخاب  کن 

بعدا اروم اروم اخلاقشو  عوض  کن وقتی عصبیه تو اصلا جواب ندع فقط لبخند و بگو هرچی تو‌بگی درسته بعد ک اروم شد براش توضیح بده

دارم میگم بهت  نزار ی عمر حرصت ب دل کسی ک دوسش داری بمونی شبا باگریه بخابی بنظرم کسی ک دوسش دا ...

مرسی از راهنماییت .واقعا سخته کسی ک دوسدارمو بیخیاال بشم

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊