2777
2789
عنوان

نظربدین ی دوراهی سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سربازی نرفته شهریور میره ماشین داره اخلاقشم ک میگم گاهی زودعصبی میشه 

پول داره خون چی؟

ببین اخلاقشو میتونی خودت اروم اروم درس کنی اگ اروم باشی 

من زنداداشم اینقدر رو داداشام تاثیر گذاشت ک باورم نمیشه 

نزار ی عمر حسرت ب دل کسی بمونی ک دوسش داشتی اخلاقشو خودت درست کن

۱۶۰

پس اخلاق مهم تره😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
پول داره خون چی؟ ببین اخلاقشو میتونی خودت اروم اروم درس کنی اگ اروم باشی  من زنداداشم اینقدر ...

هردو فقط ماشین دارن خونه ن

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
هردو فقط ماشین دارن خونه ن

دارم میگم بهت 

نزار ی عمر حرصت ب دل کسی ک دوسش داری بمونی شبا باگریه بخابی بنظرم کسی ک دوسش داری انتخاب  کن 

بعدا اروم اروم اخلاقشو  عوض  کن وقتی عصبیه تو اصلا جواب ندع فقط لبخند و بگو هرچی تو‌بگی درسته بعد ک اروم شد براش توضیح بده

دارم میگم بهت  نزار ی عمر حرصت ب دل کسی ک دوسش داری بمونی شبا باگریه بخابی بنظرم کسی ک دوسش دا ...

مرسی از راهنماییت .واقعا سخته کسی ک دوسدارمو بیخیاال بشم

دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊