2777
2789
عنوان

نظربدین ی دوراهی سخت

257 بازدید | 22 پست

اگه جای من بودین کدومو انتخاب میکردین باهاش باشین؟

تعداد رای : 14
نظرسنجی
باکسی ک خیلی دوسش دارم و یذره اخمو یذره زودعصبی میشه قدبلندوجذابه
5
35%
باکسی ک اون خیلی دوسم داره خیلی علاقع بهش ندارم مهربونه قدشم ۱۷۰
9
64%
دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊

قد خودت چنده؟ 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قد فاکتور مهمی نیست  تشابه اخلاق و سطح فکر و تشابه فرهنگ خانوادگی و سطح مالی و تحصیلات و تشابه ...

اونی ک بهش علاقه ندارم فقط قدش کوتاس وگرنه اخلاق رفتارش بهترازاونیه ک دوسش دارم

قد وجذابیت برا من آب ونون نشد....گفتم حداقل ب دیگران بگم.اصالت موقعیت کاری واخلاق فقط ماندگاره تو این مملکت

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
قد وجذابیت برا من آب ونون نشد....گفتم حداقل ب دیگران بگم.اصالت موقعیت کاری واخلاق فقط ماندگاره تو ای ...

یعنی اون ک علاقه ندارم بهتره

اونی ک بهش علاقه ندارم فقط قدش کوتاس وگرنه اخلاق رفتارش بهترازاونیه ک دوسش دارم

ببین عزیزم من دارم با تحربه زندگی مشترک بهت میگم ،،قد اصلااااااا  مهم نیست

شما در هر لحظه با اخلاق و شعور و فرهنگ همسرت مواجه هستی نه با قد و ظاهرش

یعنی اون ک علاقه ندارم بهتره

عزیزم همش از قیافه گفتی😒 پس کار وخانواده‌.اخلاق .چی؟اینا برا زندگیه نه قد وقواره

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
عزیزم همش از قیافه گفتی😒 پس کار وخانواده‌.اخلاق .چی؟اینا برا زندگیه نه قد وقواره

کارشون دوتاشون اوکیه .فقط اخلاق و رفتار اونی ک میگم علاقه ندارم بهتره

قد برات مهم تره یا اخلاق؟؟؟

قدالان مهم نی اونقد الان بین کسی گیر کردم ک یکی همه جیش خوبه زیاد علاقه ندارم بهش اون یکی ام کلا خیلی دوسش دارم

کارشون دوتاشون اوکیه .فقط اخلاق و رفتار اونی ک میگم علاقه ندارم بهتره

باید منطقی تصمیمی بگیری.فقط خودت