ملکه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 عنوان نظربدین ی دوراهی سخت 256 بازدید | 22 پست اگه جای من بودین کدومو انتخاب میکردین باهاش باشین؟ تعداد رای : 14 نظرسنجی دقت کنید توراخدا جواب بدین خیلی مهمه باکسی ک خیلی دوسش دارم و یذره اخمو یذره زودعصبی میشه قدبلندوجذابه 5 35% باکسی ک اون خیلی دوسم داره خیلی علاقع بهش ندارم مهربونه قدشم ۱۷۰ 9 64% دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊 1399/04/26 | 08:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7669 قد خودت چنده؟ نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
jelly2020 عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 1207 قدباند و جذاباخمشم قشنگهکیف کن قیافشو ببینیبه شرطی که درب و داغون و اس و پاس نباشه
ملکه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 قد خودت چنده؟ ۱۶۰ دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
بانوی،سرزمین،ابدیت عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 1383 قد فاکتور مهمی نیست تشابه اخلاق و سطح فکر و تشابه فرهنگ خانوادگی و سطح مالی و تحصیلات و تشابه مساعل اعتقادی خیلی مهم هستن
ملکه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 قد فاکتور مهمی نیست تشابه اخلاق و سطح فکر و تشابه فرهنگ خانوادگی و سطح مالی و تحصیلات و تشابه ... اونی ک بهش علاقه ندارم فقط قدش کوتاس وگرنه اخلاق رفتارش بهترازاونیه ک دوسش دارم دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10311 قد وجذابیت برا من آب ونون نشد....گفتم حداقل ب دیگران بگم.اصالت موقعیت کاری واخلاق فقط ماندگاره تو این مملکت شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
ملکه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 قد وجذابیت برا من آب ونون نشد....گفتم حداقل ب دیگران بگم.اصالت موقعیت کاری واخلاق فقط ماندگاره تو ای ... یعنی اون ک علاقه ندارم بهتره دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
بانوی،سرزمین،ابدیت عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 1383 اونی ک بهش علاقه ندارم فقط قدش کوتاس وگرنه اخلاق رفتارش بهترازاونیه ک دوسش دارم ببین عزیزم من دارم با تحربه زندگی مشترک بهت میگم ،،قد اصلااااااا مهم نیستشما در هر لحظه با اخلاق و شعور و فرهنگ همسرت مواجه هستی نه با قد و ظاهرش
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10311 یعنی اون ک علاقه ندارم بهتره عزیزم همش از قیافه گفتی😒 پس کار وخانواده.اخلاق .چی؟اینا برا زندگیه نه قد وقواره شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر
ملکه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 عزیزم همش از قیافه گفتی😒 پس کار وخانواده.اخلاق .چی؟اینا برا زندگیه نه قد وقواره کارشون دوتاشون اوکیه .فقط اخلاق و رفتار اونی ک میگم علاقه ندارم بهتره دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
ملکه_سیاه مدیر استارتر عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 4618 قد برات مهم تره یا اخلاق؟؟؟ قدالان مهم نی اونقد الان بین کسی گیر کردم ک یکی همه جیش خوبه زیاد علاقه ندارم بهش اون یکی ام کلا خیلی دوسش دارم دردهاتو دورت نچین ک دیواربشن زیرپات بچین ک پله بشن😊
الیناز70 عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 10311 کارشون دوتاشون اوکیه .فقط اخلاق و رفتار اونی ک میگم علاقه ندارم بهتره باید منطقی تصمیمی بگیری.فقط خودت شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر