2777
2789
عنوان

همسرم شاکی شده

965 بازدید | 45 پست

سلام 

امروز قرار بود یکی از دوستان که آقای متاهلی هست بیاد خونمون تنهایی و همسرش و بچش شهرستان بودن 

چون دوست مشترک با برادرم هست همسرم با برادرم صحبت کرده بود و قرار گذاشته بودن همه بریم خونه برادرم و به منم اطلاع دادن 

خب

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی کامل لایک کن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خلاصه رفتیم خونه برادرم و همه چیز خوب بود 

همسرم ساعت ۹/۵ خوابش برد 

و من حدود ساعت ۱۰/۵ بلند شدم دخترمو ببرم خونه مادرم بزارم 

اون آقایی که دوستمون بود گفت تنها میری منم باهات بیام و برگردیم و منم قبول کردم 

خلاصه رفتیم و دخترمو گذاشتیم و برگشتیم خونه برادرم و تا ساعت ۲/۵ اونجا بودیم 

بعد همسرم و بیدار کردم اومدیم خونه 

همسرم تو راه ناراحت شده بود که چرا تنها با اون آقا رفتی و برگشتی 

خلاصه رفتیم و دخترمو گذاشتیم و برگشتیم خونه برادرم و تا ساعت ۲/۵ اونجا بودیم بعد همسرم و بیدار کردم ...

حق داشت . شما که بالاخره باید شوهرتو بیدار میکردی که بیاید خونه . همون ۱۰ و نیم بیدارش میکردی . 

من جای تو بودم شوهرمو بیدار میکردم ببرتم

چون همیشه تو مهمانی‌ها می‌خوابه منم عصبی شدم بیدارش نکردم 

آخه واقعا ساعت ۹/۵ وقت خواب نیست به نظرم یا نهایتا اگه اینقدر خوابش میاد می‌تونه برنامه مهمانی نزاره