2777
2789
عنوان

ترک پوستی

1447 بازدید | 23 پست

سلام متنم کمی طولانیه اگه کسی دوس داشت بخونه راستش دارم از غصه فقط گریه میکنم و کسیو ندارم ک دردودل کنم باهاش . من ۲۰ سالمه از ۷ سال قبل ک به بلوغ رسیدم روی ران ، پشت ساق پا و با. س.نم ترکای سفید خیلی زیاد زده و به شدت قطورن . من همیشه لاغر بودم و داروی خاصی نخوردم ، تو نت ک عکسای استریا رو می بینم میفهمم من جزو شدیدترین مواردشم و خودم هیچ نقشی تو بوجود اومدنش نداشتم😔 خیلی اوضاع روحیم بهم ریخته و سالهاس افسرده شدم هربار ک نگاه می کنم به خط هام تا ساعت ها گریه میکنم و از بیقراری مثل مرغ سرکنده میشم شاید بگین تو خیلیافراد هست منم کم و بیش تو اطرافیان دیدم ولی هیچکدوم به شدت من نبودن ، برای من حتی پوشیدن یه دامن کوتاه ارزو شده چون پشت پام خطوط کاملا سفید و خیلی واضح و قطورن ، ۴۰ روز هم روغن زیتون و کندر زدم هر روز ۳ ساعت که واقعا سخت بود ولی بازم بی نتیجه .. کسی هست ک درمان کرده باشه ؟ خطوط من حتی از خطوط بارداری خانما خیلی پررنگ تره 😔 حالم از بدنم بهم میخوره و هر روز کارم شده گریه ، انگار بدنم پر رد بخیه اس من نمیگم ادم خیلی خوشگل باشه ولی وقتی حتی در حد معمولی هم نیستم ، اوضاع پاهام خیلی شدیده ، نمیدونم چیکار کنم

من یه جا خوندم یه خانم روغن کرچک میزده به شکمش بعد با مشمبا میبسته برای لاغری. اما میگفت بعد یه مدت شوهرش بهش گفته ترکات خیلییی کم شده. میگم اینم امتحان کن. منم میخوام امتحان کنم

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۹۰درصد خانوما دارن برو کلوزآپ بازیگرای معروفو ببین بدنشون پر ترکه قطوره.اصلا مسئله مهمی نیس

من خودمم دارم پشت کمرم روی بااسن پهلو پشت زانو و...

سه ماه از درمارولر و بلافاصله بعدش از ژل آلوئه ورا و روغن نارگیل استفاده کردم و هرروزم ویتامین E خوردم.خیلی خیلی کمرنگ شدن

توام سعی کن بپذیریش و عاشقشون بشی اصلا چیز زشتی نیستن

راستی میتونی برنزه کنی الانم فصلشه .کاملا محو میشن

میکرونیدلینگم تا حدود زیادی جواب میده  مهلقا جابری برای ترکاش میکرونیدلینگ میورد.برای خودت یه درمارولر بخر انجام بده

بچه ها میشه لطفا برای حاجت قلبی من صلوات بفرستین. ممنونتونم😍
عزیزم ۹۰درصد خانوما دارن برو کلوزآپ بازیگرای معروفو ببین بدنشون پر ترکه قطوره.اصلا مسئله مهمی نیس م ...

این کرم هایی که تو پیجای اینست تبلیغ می کنن چی؟

در بارهی اونا می دونید ؟ راستن یا الکی؟

عزیزم خب اراده داشته باش ورزش کن،،یا اگ نمیتونی برقص خیلی جواب میده

از ورزش میترسم ..میگن اگ با ورزش لاغر بشی دوباره بر میگرده

رژیم گرفتم الان پنجاه دو کیلو هستم اما پهلوم آب نشد

عزیزم ۹۰درصد خانوما دارن برو کلوزآپ بازیگرای معروفو ببین بدنشون پر ترکه قطوره.اصلا مسئله مهمی نیس م ...

راستی قیمت درمارولر هم میشه بگید ؟ داروخانه فقط بگیم درمارولر ؟ یا انواع خاص داره ؟