سلام متنم کمی طولانیه اگه کسی دوس داشت بخونه راستش دارم از غصه فقط گریه میکنم و کسیو ندارم ک دردودل کنم باهاش . من ۲۰ سالمه از ۷ سال قبل ک به بلوغ رسیدم روی ران ، پشت ساق پا و با. س.نم ترکای سفید خیلی زیاد زده و به شدت قطورن . من همیشه لاغر بودم و داروی خاصی نخوردم ، تو نت ک عکسای استریا رو می بینم میفهمم من جزو شدیدترین مواردشم و خودم هیچ نقشی تو بوجود اومدنش نداشتم😔 خیلی اوضاع روحیم بهم ریخته و سالهاس افسرده شدم هربار ک نگاه می کنم به خط هام تا ساعت ها گریه میکنم و از بیقراری مثل مرغ سرکنده میشم شاید بگین تو خیلیافراد هست منم کم و بیش تو اطرافیان دیدم ولی هیچکدوم به شدت من نبودن ، برای من حتی پوشیدن یه دامن کوتاه ارزو شده چون پشت پام خطوط کاملا سفید و خیلی واضح و قطورن ، ۴۰ روز هم روغن زیتون و کندر زدم هر روز ۳ ساعت که واقعا سخت بود ولی بازم بی نتیجه .. کسی هست ک درمان کرده باشه ؟ خطوط من حتی از خطوط بارداری خانما خیلی پررنگ تره 😔 حالم از بدنم بهم میخوره و هر روز کارم شده گریه ، انگار بدنم پر رد بخیه اس من نمیگم ادم خیلی خوشگل باشه ولی وقتی حتی در حد معمولی هم نیستم ، اوضاع پاهام خیلی شدیده ، نمیدونم چیکار کنم