2777
2789
عزیزم خالت درمان شد؟ دایی من الان تشخیص این بیماری رو دادن امروز؟ آیا واقعا درمان داره؟

بله داره عزیزم 

متاسفانه این بیماری به اشتباه تو زمره ی سرطان قرار گرفته 

به طول عمرم اصلا بستگی نداره 

یکم طی مراحلش سخته ولی قابله درمانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پیامتو دیدم روحیه گرفتم دلیل علمی داری گلم در مورد این بیماری؟من شوهرم درگیره.کمکم میکنی؟

سلام توروخدا به منم کمک کنید منم سندرم نفروتیک دارم چندساله.میگن که مولتیپل میلوما باعث بیماری کلیه میشه،ایا حقیقت داره.میشه به منم بگین که شوهرتون چه علاءمی دارن،

سلام توروخدا به منم کمک کنید منم سندرم نفروتیک دارم چندساله.میگن که مولتیپل میلوما باعث بیماری کلیه ...

عزیزم توکل بر خدا.من اطلاعی از بیماری شما ندارم.انشاالله خدا همه ی بیماران رو شفا بده .از کاربر تگرگ بپرسید اطلاعاتش بیشتره در این زمینه.

من سندروم رو منظورم نبود بیماری مالتیپل مایلوما رو گفتم.فکر کنم اشتباه متوجه شدین

شرمنده  کی و تشخیص دادن که بیماری ام ام داره؟ 

میدونی چیه بیماری ام ام درمان داره خدایی نکرده بیماری وحشی نیست قابل کنترله 

شرمنده  کی و تشخیص دادن که بیماری ام ام داره؟  میدونی چیه بیماری ام ام درمان داره خدایی ن ...

خواهش می کنم بله می دونم چیه. درد بی درمونه. بیماری فوق العاده دردناک و کشنده . فکر کردم شما چیز خاصی می دونی از این بیماری خواستم از شما بپرسم . ممنونم