2777
2789
عنوان

اگه پسر بودید؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 320 پست
ایشالا یه کیس خیلی خوب قسمتت بشه خوشبخت بشی بدونی که همه زنا بد نیستن خوب هم دارن🙏 مثل مردا که بد و ...

خدا کنه و شمام تو زندگیتون موفق باشید همیشه یاحق🙏🙏🙏🙋🏻‍♂️

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله عزیزم زنده تا 130 سالگی 

فدات شم بااین اوضاع ناشکری نباشه بخدا روزا شوهرم سرکاره اینقدکارش سخته ک دلم میخواد فقط بشینم زار بزنم براش اخرشم پولش هیچی ب هیچی اصلا ب هیچی نمیرسه😞😞😞

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

یه جور موفق میشدم و با تلاش ب جایی میرسیدم ک از خدم راضی باشم🤩💕و بعدش یه عشق قشنگ ک همه چیمو پاش بریزم

ܢ̣ߺܘ ࡅ࡙ܭ ܟ߭ࡐ‌ࡄ݅ܝܟߊ‌ܠܨ ߊ‌ܝ߭‌ ࡅߺ߳ܘ ܠ‌ܠܙ ࡅ࠭ߺࡅ࡙ߺߊ‌ܝ߭‌ܩࡅ࠭ߺܠ‌ࡅ࡙ߺܡܢ••͜
فدات شم بااین اوضاع ناشکری نباشه بخدا روزا شوهرم سرکاره اینقدکارش سخته ک دلم میخواد فقط بشینم زار بز ...

درک میکنم الان اوضاع همه همین جوري شده انشالله همه چی روبراه ميشه عشقم

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان  
درک میکنم الان اوضاع همه همین جوري شده انشالله همه چی روبراه ميشه عشقم

انشاالله 

خداکنه مردم ی سال بتونن بدون این همه دغدغه زندگی کنن🙏🙏🙏

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
انشاالله  خداکنه مردم ی سال بتونن بدون این همه دغدغه زندگی کنن🙏🙏🙏

😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان