ینی چی؟سیکلاش مرتب بود؟از کجاباید بفهمیم؟منم همش عقب میندازم وقتی ال دی میخورم فقط ب موقس
مثلا دوست من وقتی بیستم اردیبهشت میشده فکر میکرده باید ۲۰ خرداد ، ۲۰ مرداد و ۲۰ شهریور.... پریود بشه . وقتی ۲۰ اردیبهشت شده اما ماه بعد ۱۷ خرداد پریود شده ، فکر میکرده جلو میندازه . در حالیکه سیکل هاش ۲۸ روزه و مرتب بوده. وقتی شما سیکلت ۲۸ روزه هستش ۲۰ اردیبهشت که پریود میشی ۱۷ خرداد میشه تاریخ پریود بعدی نه اینکه فکر کنی جلو انداختی
تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
من کلا پریودام خیلی درد نداشتم این ماهم روز پریودیم فقط یه لحظه احساس کردم پریود شدم که نشدم و رفتم ...
ببخشید سوال میکنم ولی من واقعن نمیدونم.ترشح چجوریه؟من اون هفته باید میشدم نشدم.روزه پریودم انگار ی چیزی ازم اومد فک کردم خونه رفتم دید ی چی مثل آب ماننده ینی چیه؟
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
اخرش شدی؟؟؟من دوسدارم همه رو بزنم وایی اصلا دست خودم نیست یهو امپر میچسبونم بداااا
تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
مثلا دوست من وقتی بیستم اردیبهشت میشده فکر میکرده باید ۲۰ خرداد ، ۲۰ مرداد و ۲۰ شهریور.... پریود بشه ...
اگه عقب بندازی چی؟یک هفتس عقب انداختم.عقدم.خیلی میترسم خیلی
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍