2777
2789
عنوان

خانومایی که پاباز ۱۸۰ باز میکنن

2489 بازدید | 27 پست

چجوری تونستین؟ من ۲۵ سالمه میتونم باز کنم؟؟ ورزشش چیه؟؟؟؟

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.

😐

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای چکار

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
اگر تا قبل از ۱۲ سالگی نتونی دیگه هیچ‌وقت نمیتونی

من الان میخام شروع کنم

turk girl ملوسک ناناز و elim۷۳ سابق.     لطفا مهربون باشین.فمینیست بودن به معنی برتر بودن زن نیست به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد است.
میخوای چکار

عاااااااااشقشم فانتزیمه

اگر تا قبل از ۱۲ سالگی نتونی دیگه هیچ‌وقت نمیتونی

دختر من 9 سالشه بدنش کاملا انعطاف داره یه کارایی میکنه من نگرانش بودم باباش میگه سالمه اخه هیچ باشگاهی نرفته میگم نکنه مفصلاش مشکل دارن

خب نمیشه چون پاهات یه استخون داره که تا قبل از ۱۲ سالگی نرم و انعطاف پذیره 

کاش میشد با تمرین باز کرد خیلی دلم میخاد

دختر من 9 سالشه بدنش کاملا انعطاف داره یه کارایی میکنه من نگرانش بودم باباش میگه سالمه اخه هیچ باشگا ...

نه هیچ مشکلی نداره فقط تا قبل از ۱۲ سالگی یه‌سری استخون‌ها توی بدن به صورت غصروف نرم و منعطف هستن