2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام دادم

5523 بازدید | 134 پست

بچه ها من نزدیک یکساله اومدم خونه پدرم و دیگه به دلایلی قهریم الان نزدیک اولین جلسه دادگاه هستیم شوهرم دادخواست داده و با میل اون هست.من نصفه شب بهش پیام دادم واسه اشتی هنوز نخونده.بچه ها قلبم داره تو دهنم میاد.تو رو خدا دعا کن از لجبازی کوتاه بیاد.هر چقدر که میتونید برام از ته دلتون سوره توحید و صلوات و آیت الکرسی بخونید.من به دعاهای شما اعتقاد دارم.دیگه اگر کوتاه نیاد همه چی تمومه😔فقط دعا کنید برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منت کشی کنی پرو میشه هاا. 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
اگ اون درخواست داده پس میخاد جدا بشه ب نظرم خودتو کوچیک نکن شاید زندگی بهتری در انتظارته

دیگه زندگی آدم ارزش بارها جنگیدن داره.باید میگفتم تا بفهمم همه تلاشمو کردم

من وقتی میخاسم با همسرم اشتی کنم قبله اینکه از روی دعوامون خیلی بگذره پیام میدادم و الکی دعوا میکردم اخرشم خودش منت کشی میکرد... شاید باورتون نشه ولی ماهم داشتیم جدا میشدیم تا دادگاهم پیش رفتیم... ولی همینجوری برگردوندمش الانم من بهش میگم تو بودی ک منت کشی کردی😏😏

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه)