2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 134 پست
باشه عزیزم.دعا کن برام

چشم حتما

انشالله ک با خبرای خوب میای

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه می خواستی برگردی چرا زودتر اقدام نکردی انقدر دیر یکسال، حالا که اون درخواست طلاق داده پشیمون شدی ...

عزیزم دو نفر مثلا بدون اینکه من بدونم واسطه شدم.یعنی من بهشون گفتم ولی گفتم اون نفهمه.اون اوایل هم گفتم برگرد.بعدش خودش تو حرفاش هیچ وقت انگار تمایل نداشت.دیگه ایندفعه خودم مستقیم گفتم.چون دیگه نزدیک دادگاهه

عزیزم دو نفر مثلا بدون اینکه من بدونم واسطه شدم.یعنی من بهشون گفتم ولی گفتم اون نفهمه.اون اوایل هم گ ...

امیدوارم معجزه بشه و برگرده حتما اگا جوابتو داد نتیجه سو بهم بگو

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

عزیزم دو نفر مثلا بدون اینکه من بدونم واسطه شدم.یعنی من بهشون گفتم ولی گفتم اون نفهمه.اون اوایل هم گ ...

اگرم برگردی به این زندگی قرار نیست روی خوش زندگی رو ببینی درسته زندگی ارزش جنگیدن داری اما جنگیدن واسه کسی که تورو میخواد قشنگه نه هرکسی.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بچها لطفا واسه تاپیک اولم گزارش بزنید  اونی درموردش امام رضا هست نمیگم اون اولی لطفا بزنید لایک ...

من 1 ساعت پیش واست گزارش زدم 😂

از یه جایی به بعد با خیلیا کم حرف میشی...چون میفهمی که خیلی نمیفهنت...