2777
2789
عنوان

دوازدهمی ها وپشت کنکوریا بیان

176 بازدید | 30 پست
تو زیست ۱۲صفحه ۱۴چرا نوشته همانندسازی در یوکاریوت ها ؟مگر نباید مینوشت همانندسازی دنای خطی یوکاریوت ها ؟

مگه همانندسازی حلقوی یوکاریوت ها شبیه همانندسازی باکتری ها نیست ؟

@اشرشیاکلایبدبخت‍  

سوالم واضحه میگم مگه همانند سازی دنای حلقوی یوکاریوت ها شبیه دنای باکتری ها نیست ؟؟؟

اگر هست چرا پس تو شکل نوشته همانندسازی یوکاریوت ها ؟باید مینوشت همانند سازی خطی یوکاریوت ها ،چون حلقوی یوکاریوت ها شبیه همانندسازی باکتری هاست ونباید با همانند سازی خطی یوکاریوت ها شکلش یکی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه: منظور کتاب از «همانندسازی در یوکاریوت‌ها» چیه؟

وقتی کتاب می‌گه «همانندسازی در یوکاریوت‌ها»، منظورش فرآیند کلی همانندسازی DNA در سلول‌های یوکاریوتیه — یعنی سلول‌هایی که هسته دارند (مثل سلول‌های انسانی).

در این حالت، چون بیشتر DNA یوکاریوت‌ها به‌صورت خطی و درون هسته قرار داره، خودبه‌خود منظورش همون DNA خطی هسته‌ای هست.

به عبارت دیگه:

> کتاب وقتی می‌گه «همانندسازی در یوکاریوت‌ها»، داره دربارهٔ DNA خطی در هسته‌ی سلول‌های یوکاریوتی صحبت می‌کنه، نه درباره‌ی DNA حلقوی در اندامک‌ها.

---

🔁 اما بله، تو درست می‌گی:

یوکاریوت‌ها هم DNA حلقوی دارن!

مثلاً:

میتوکندری‌ها در سلول‌های حیوانی

و کلروپلاست‌ها در سلول‌های گیاهی

این‌ها DNA حلقوی دارن که شبیه DNA باکتری‌هاست.

و جالبه بدونی همانندسازی اون‌ها هم خیلی شبیه همانندسازی در پروکاریوت‌ها (باکتری‌ها) انجام می‌شه.

---

🧩 پس تفاوت دقیق این دو نوع همانندسازی چیه؟

ویژگیهمانندسازی در DNA خطی یوکاریوتی (در هسته)همانندسازی در DNA حلقوی (مثل میتوکندری)

محلدرون هستهدرون اندامک (میتوکندری یا کلروپلاست)

شکل DNAخطیحلقوی

تعداد مبدأ همانندسازیچندین مبدأمعمولاً فقط یک مبدأ

شباهت بهفرآیند پیچیده و کندترخیلی شبیه همانندسازی باکتری‌ها

---

💡 نتیجه‌گیری:

کتاب در صفحه ۱۴ وقتی می‌گه «همانندسازی در یوکاریوت‌ها»، ✅ منظورش DNA خطی داخل هسته است.

و نیازی نیست بنویسه «همانندسازی DNA خطی یوکاریوت‌ها»، چون خود واژه‌ی یوکاریوت‌ها به‌طور ضمنی یعنی همون DNA خطیِ هسته‌ای.

اما 👇

اگر بخواد درباره‌ی DNA حلقوی میتوکندری یا کلروپلاست صحبت کنه، اون موقع باید جداگانه بگه:

> «همانندسازی DNA حلقوی اندامک‌ها در یوکاریوت‌ها»

که همونطور که گفتی، خیلی شبیه همانندسازی باکتری‌هاست.

اول از همه: منظور کتاب از «همانندسازی در یوکاریوت‌ها» چیه؟وقتی کتاب می‌گه «همانندسازی در یوکاریوت‌ها ...

مرسی عزیزم چه کامل 😂😍

از کجا اینو آوردی ؟

هوش مصنوعی ؟

میشه اسم برنامه رو بگی

من که برای ریاضی از معین کرمی خیلی راضیمبرای فیزیک هم استادم یحیوی هست خوبه بد نیست به نظرمتو چقدر ...

فعلا هیچی 

اصلا انگیزه ندارم 

ولی باید شروع کنم 

از کجا کلیپاشونو گیر بیارم؟

پکیج دارن؟

فعلا هیچی اصلا انگیزه ندارم ولی باید شروع کنم از کجا کلیپاشونو گیر بیارم؟پکیج دارن؟

فیلم هاشون رو از تلگرام وغیرقانونی نبین چون گناه داره وبعضیاشون هم گفتن که راضی نیستن کلاس هاشون رو ثبت نام کن البته مدتیه شروع شدن