بچه ها من نزدیک یکساله اومدم خونه پدرم و دیگه به دلایلی قهریم الان نزدیک اولین جلسه دادگاه هستیم شوهرم دادخواست داده و با میل اون هست.من نصفه شب بهش پیام دادم واسه اشتی هنوز نخونده.بچه ها قلبم داره تو دهنم میاد.تو رو خدا دعا کن از لجبازی کوتاه بیاد.هر چقدر که میتونید برام از ته دلتون سوره توحید و صلوات و آیت الکرسی بخونید.من به دعاهای شما اعتقاد دارم.دیگه اگر کوتاه نیاد همه چی تمومه😔فقط دعا کنید برام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رد نشو بخون امضا رو ... 🚶♀️۶سالم که بود دلم میخواست با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست خرس بزرگتر از خودم داشته باشم ولی نشد بخرم الان یکیش دارم اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم ولی الان خونه رو بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش ولی نشد بخرم الان بهترینش دارم .... 😊خواستم بگم یچیزای به وقتش قشنگه (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎♀️🥀🖤🤍
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
ای کاش زودتر پیام میدادی ولی خدا خودش به دلت نگاه کنه زود همه چیز ختم به خیر بشه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش