2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5523 بازدید | 134 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها لطفا واسه تاپیک اولم گزارش بزنید  اونی درموردش امام رضا هست نمیگم اون اولی لطفا بزنید لایک کنید واستون صلوات بفرستم 

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
اخه از ما خیلی گذشته و سردی آورده

ایشالا هرچی بهتره برات پیش بیاد گلم... 

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 

اسی جوابتو داد اسکرین بزار لایکم کن❤

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
باشه عزیزم.دعا کن برام

ای کاش زودتر پیام میدادی ولی خدا خودش به دلت نگاه کنه زود همه چیز ختم به خیر بشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
بابا خیلی لجبازه.😔

کوتاه میاد نگران نباش

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش