2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست
میتونی بگی علائمش چیه؟؟ مثلا از کجا بدونیم قانون جذب داریم و میتونیم ازش استفاده کنیم؟

عزیزم گفتم تو یکی از پستام جذبو چ باور داشته باشیم چه نداشته باشیم وجود داره و ما باید قوانین هستی رو یاد بگیریم تا جذب های خوب داشته باشیم 

چیکار کنم ب خواسته ها برسم

باید اول روی باورهات کار کنی« قانون زندگی قانون باورهاست» اینو همیشه یادتون باشه همیشه تکرارش کنید تا ملکه دهنتون بشه اتفاقات زندگی همه معلولن علت فقط باورهای ماست 

بذار برات ی مثال بزنم ببین مثلا توی زمینه ثروت یکی هرچی تلاش می‌کنه میگه کار میکنم زحمت میکشم ب پول نمی‌رسم این «پول لعنتی چیه آخه لعنت ب پول »

چمله منو ببین طرف میگه لعنت ب پول این یه باور مخربع که اکثر ماها داریم وقتی از نظر اون پول کثیفه و لعنتیه باورش خرابه پس هر چقدر هم دنبال پول باشه خدا میگه چشم تو ک میگی پول بده کثیفه چرا بهت بدم تو برو دنبال چیزای تمیز تا زمانی که باورش عوض بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه مثلا به یه چیز بد فک کنیم ولی باورش نداشته باشیم بازم جذبش میکنیم?

وقتی که شما داری به یه چیز بد فکر میکنی داری از خودت یه سیگنال ب جهان می‌فرستی ترس واهمه ازون چیزی ک بدت میاد بجای اینکه ب چیزای که دوست نداریم فکر کنیم فقط ب چیزهایی ک دوست داریم داشته باشیم فکر کنیم 

بذار کامل تر بگم ببین توی علم فیزیک میگه انرژی هیچ وقت از بین نمیره فقط حالتش عوض میشه از شکلی ب شکل دیگه در میاد و حالا تمام هستی تمام اتفاقات هستی من شما دوستان من خانواده حتی افکارمون حرفامون همه اینها انرژی دارن و با جهان هستی داده میشن وقتی ما این سیگنال رو ب جهان هستی میدیم جهان هستی شکلشو برامون عوض می‌کنه و اونو بنا با شدت بیشتری برمیگردونه ترس برای ما ترس بیشتری میاره شنیدین ک همیشه میگن خنده خنده میاره گریه گریه میاره بخند تا دنیا برات بخنده 

من اعتقاد دارم بهش اما حوصله اجرا کردنشو ندارم چکار کنم

به خودت سخت نگیر یکی از اصلی ترین و مهم ترین قوانین جذب قانونه رهاییه بی‌خیالی شما فقط روی باورهات کار کن و اونارو عوض کن خود ب خود چیزهای خوب بدون تلاشت ب طرفت جذب میشه تنها عامل جذبهای ما باورهای ماست فقط همین شما توی کتابهای دینی هم خوندید حتی توی قرآن که خدا گفته من با بنده هم متناسب با باور و کمانش ب خودم رفتار میکنم هر باوری که داشته باشیم توی هر زمینه ای خداوند بر اساس باورها اتفاقات و آدمهارو وارد زندگیمون میکنه

حفظ کردن حس خوب خیلی مهمه نه برای یه روز یا دو روز تا وقتی که برسی به خواستت باید حس عالیت رو تقوی ...

مررررسی عزیزم..

عالی بود حرفات واقعا به دلم نشست👌👌

از پستت یه شات میگیرم با اجازت..

🙏🙏ممنون

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

میخوام باردار شم و یه بارداری سالم داشته باشم بعد ۳ تا سقط. چطور بهش فکر کنم. همه ذهنم شده ترس از سق ...

عزیزم اول اینکه شما باید ب خودت آرامش بدی یک عاملی که خیلی روی بارداری زنها تاثیر مخرب داره ترسه واهمهست

شما به اتفاقاتی که برات افتاده دیگه فکر نکن نگو اون دوتا اینجوری شد حتما این یکی هم همینجور میشه شما باید این باورتو درونت عوض کنی 

و هر روز این چهارتا مانترارو تکرار کن یجور پاکسازیع 

متاسفم 

لطفا منو ببخش 

سپاسگذارم 

دوستت دارم 

اینارو ب خودت بگو ب هستی بگو کلا به همه چیز عشق بورز حتی ب اتفاقات بدی ک دورو برت میفتع عشق بده و مدام تکرار کن اتاق عزیز دوستت دارم تو داری بمن به چیزیو نشون میدی که من باید پاکسازیش کنم 

دوستان من اینارو که دارن میگم نه فقط بر اساس اطلاعاتمو باشه خودم همه اینارو توی زندگیم تجربه کردم و به کاربردم 

یک چیزی که همیشه ازش توی زندگیم نتیجه گرفتم واژه دوستت دارم هست به هرچیزی عشق بدید و مدام توی دلتون بگید دوستت دارم ببینید چه معجزاتی میشه ارسطو میگه خداوند جهان رو بر پایه عشق افریده

ی سوالی میپرسم شاید خنده دار باشه. من چند ساله از جن میترسم و از صبح تا شب ناخواسته بهشون فکر میکنم، ینی دارم جذبشون میکنم ک این ترسم هیچوقت از بین نمیره؟ چکار کنم این ترس برای همیشه نابود بشه؟

اسی راهی هست من فردا بتونم از طریق اون یکاری کنم منو نفرستن بخش کرونا؟و دل هدنرس و مترونمون رو بدست ...

ببین امشب تا صبح تکرار کن 

متاسفم 

لطفا منو ببخش 

سپاسگذارم 

دوستت دارم 

و توی دلت به اون کسی که مسوله این کاره عشق بده مدام و بگو دوستت دارم دقیقا ما در این مواقع برعکس عمل میکنیم و مسولهارو توی رهنمون به فحش و بدو بیراه توی می‌بندیم و بعدشم دیدید که هرچی از یک مسعله یه آدم بیشتر بدمون میاد بیشتر جلومون سبز میشه این برمیگرده به همون انرژی منفی که می‌فرستیم ب طرف مقابل و در عوضش. اون انرژی با شدت بیشتری بهمون بر میگرده پس بهتره فقط به همه عشق بدیم تا عشق بیشتری ب طرفمون برگرده

عزیزم اول اینکه شما باید ب خودت آرامش بدی یک عاملی که خیلی روی بارداری زنها تاثیر مخرب داره ترسه واه ...

وای خیلی ممنونم عزیزم.. 🙏🙏🌸

من از هواوپونوپونو معجزه دیدم واقعا 😍.. یه مدتی خیلی تکرار می کردمش.. و بهش ایمان دارم..

مرسی واقعا درست میگی. 

همه زندگی من شده ترس و اتفاقات منفی گذشته..

باید ازشون خلاص شم و بهشون عشق بدم تا رها شم..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم اول اینکه شما باید ب خودت آرامش بدی یک عاملی که خیلی روی بارداری زنها تاثیر مخرب داره ترسه واه ...

با اجازت اسکرین شات گرفتم از صحبتات عزیزم..ممنونم بازم

سلام  میتونید کمکم کنید یه شغل خوب جذب کنیم

خب عزیزم این فقط ب علاقه تو بسنده نیست به تواناییها استعدادها ی تو هم ربط داره ولی اول و آخرش شما اولین مرحله باید باورهاتو درست کنی تا بتونی شغلی ایده آل و متناسب با رویاهات جذب خودت کنی 

دوستان در مورد جذب این اشتباه رو نکنید خیلیا فکر میکنن جذب ینی به یک ماجرا یک آرزو فکر کنن اون جذب زندگیشون میشه این اشتباهه به این دقت کنید جذب ینی کشش نه کشیدن همه میخوان بر اساس قانون جذب ب زور یک چیزی رو ب طرف خودشون بکشن و چقدر هم تلاش ک میکنن بی نتیجه هست یا نصفه نیمه شما فقط باورهاتون رو درست کنید قانون جذب اتفاقات رو بر اساس باورهاتون ب زندگیتون میاره 

چون خودشون رو دوست دارن و لایق بهترینا میدونن

دقیقا این همون باوریه که نسبت ب خودشون دارن و توی صحبتهای عامیانه ما بهش میگیم اعتماد به نفس یا عزت نفس بچه ها عزت نفس خیلی خیلی خیلی مهمه روی این کار کنید وقتی شما خودتون رو قبول داشته باشید دوست داشته باشید آدمها بهتون جذب میشن و عاشقتون میشن وقتی از خودتون بدتون بیاد هم همینطور آدمها بهتون حس خوبی ندارن ما همه ارتعاش داریم به هستی میدیم پس همه ارتعاش عشق و دوست داشتن بدید تا همینو با شدت بیشتری دریافت کنید 

مگه مریضیه علائم داشته باشه ؟!هر کسی با تمرین و باور میتونه بهش دست پیدا کنه تو وجود همه هست

عزیزم جذب یک قانونه یکی از قوانین مهمه هستیه 

اکثر ماها توی زندگیمون بصورت ناخواسته و بدون اطلاع همه چیز رو ب زندگیمون جذب می‌کنیم 

شاید همتون این تجربه رو داشته باشید به روز یهویی دلتون برای دوستی فامیلی تنگ میشه میخواین برین دیدنش یا بهش زنگ بزنین اون زودتر میاد سراغ شما ؛این مسعله اتفاقی نیست در حقیقت شما ارتعاش ب اون شخص فرستادید و اون دریافت کرد بصورت ناخودآگاه بدون اینکه متوجه بشیم که توی قوانین جذب به این میگن تله پاتی 

هیچ اتفاقی در این عالم اتفاقی اتفاق نمیفته جهان هستی یک جهان فوق‌العاده قانونمند هست اینو یادتون باشه چیزی بنام شانس وجود ندارع همه چیز بر میگرده به افکار و باورهای ما وقتی که شما به یک فکر زیاد بها بدید اون کم کم درون شما به باور تبدیل میشه و باور هم درون ناخوادکاه شما می مونه بدونه اینکه شما از وجودش خبر داشته باشید و ممکنه ده سال بعد به اتفاق توی زندگی شما میفتع که ریشش به همون باور شما بر میگرده مقوله جذب و کوانتوم خیلی پیچیدس و البته جذابه اگه بدونید ما همه اتفاقات رو خودمون داریم ب زندگیمون جذب می‌کنیم واقعا میگید ب مغزتون استوپ دیگه فعالیت نکن حتی این فیلم ها و سریالهایی هم که ما نگاه میکنیم روی باورهای ما کم کم اثر می‌ذاره و بعدها شاهد همون اتفاقات توی زندگیمون میشیم