دوستان اگه توی زمینه جذب و فیزیک کوانتوم سوالی دارید میتونید ازم بپرسید تا جایی که اطلاعات دارم در اختیارتون میذارم .همچنین از اطلاعات همدیگه هم استفاده میکنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین لطفا اینو جواب بده آدمایی که بدجنسند و ذاتشون خرابه چرا با وجود اینکه دورشون انرژی منفیه ولی م ...
عزیز من این فقط به باورهای ما ربط داره فقط باور اینو همیشه در نظر داشته باشید تمام اتفاقات زندگیه ما معلول هستند علت فقط باورهای ماست ما با باورهای خودمون اتفاقات رو بوجود میاریم
چرا بعضیارو دفع کنی ؟! این که شما از بعضیها بدتون میاد علتش فقط درون خودتونه شما باید روی خودتون کار کنید و خودتون رو پاکسازی کنید اگه درون شما پاک بشه یا اون آدمها خود ب خود بدون اینکه تلاشی کنید از زندگیتون حذف میشن یا وجودشون برای شما خنثی میشه و دیگه ناراحت کننده نیست
ببین عزیزم جذب یک قانونه ک وجود داره ما چه بپذیریمش چه نپذیریم مثل وجود اکسیژن می مونه ما اکسیژن هوارو نمیبینم ولی اون کار خودشو داره میکنه و ما بوسیله هوا نفس میکشیم دقیقا جذب هم همینطوره ما چه بلد باشیم و چ نباشیم همه اتفاقات و مسایل رو ب زندگیمون خودمون جذب میکنیم حالا اگر بیایم قوانین هستی رو یاد بگیریم میفهمیم که باید چیکار کنیم و چجور زندگی کنیم تا اتفاقات خوب برامون رخ بده دوستان این جهان یک جهان کاملا قانونمنده خداوند بر اساس قوانین هستی سرنوشت و زندگی ماهارو رقم میزنع هرکس قوانین هستی رو درست اجرا کنه هر جور آدمی که باشه به خواستهای خودش دست پیدا میکنع