2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس دارم بدونم چکار کردن واقعا

لذت بردن از هر لحظه از زندگی

بیخیال بودن و رها کردن مسئله بارداری

خوشحال و شاد بودن بی دلیل 

شکرگزاری

نداشتن حس کینه،حسادت،قضاوت و هر چیزی که منفیه

ذوق کردن از دیدن بچه ها

خیلی کارای دیگه

امید و ایمان و باور واقعی⁦☺️⁩

لذت بردن از هر لحظه از زندگی بیخیال بودن و رها کردن مسئله بارداری خوشحال و شاد بودن بی دلیل  ...

حتی خوندنشم انرژی مثبت میده بهم😍

فقط ۳ تای اول و آخر آخری رو نتونستم عملی کنم... که فکر می کنم خیلی مهمه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

شما خودت امتحان کردی؟ 

دعای خیر واقعا نتیجه میده

من به رابطه ی دو نفر حسودیم میشد

این حسمو اصلا دوست نداشتم

تا می‌تونستم براشون دعای خیر کردم

آرزوی خوشبختی کردم

ویژگی های خوب رابطشونو هی با خودم میگفتم

تا کلا محو شد و الان از دیدن رابطشون نه تنها حسادت نمیکنم تازه کیفم میکنم

ببین لطفا اینو جواب بده آدمایی که بدجنسند و ذاتشون خرابه چرا با وجود اینکه دورشون انرژی منفیه ولی م ...

عزیز من این فقط به باورهای ما ربط داره فقط باور اینو همیشه در نظر داشته باشید تمام اتفاقات زندگیه ما معلول هستند علت فقط باورهای ماست ما با باورهای خودمون اتفاقات رو بوجود میاریم 

حتی خوندنشم انرژی مثبت میده بهم😍 فقط ۳ تای اول رو نتونستم عملی کنم... که فکر می کنم خیلی مهمه

حفظ کردن حس خوب خیلی مهمه

نه برای یه روز یا دو روز

تا وقتی که برسی به خواستت باید حس عالیت رو تقویت کنی

با خوندن کتابای انگیزشی

غذا دادن به حیوونا

دوست داشتن خودت

شکرگزاری حتی به خاطر لیوان آبی که میخوری

رقصیدن

پادکست های انگیزشی

کلا هر کاری که حالتو خوب میکنه

مثلا من با آشپزی و خیاطی حالم خوب میشه

حست عالی باشه خود به خود باورت هم قوی میشه

میخام بعضیارو دفع کنم از زندگیم و یکیو شدیدا جذب

چرا بعضیارو دفع کنی ؟! این که شما از بعضی‌ها بدتون میاد علتش فقط درون خودتونه شما باید روی خودتون کار کنید و خودتون رو پاکسازی کنید اگه درون شما پاک بشه یا اون آدمها خود ب خود بدون اینکه تلاشی کنید از زندگیتون حذف میشن یا وجودشون برای شما خنثی میشه و دیگه ناراحت کننده نیست 

عزیز من این فقط به باورهای ما ربط داره فقط باور اینو همیشه در نظر داشته باشید تمام اتفاقات زندگیه ما ...

من باورم مثبته و خیلی تلاش می کنم روی مدار مثبت هم باشم

فقط این برام سوال بود

چون اون آدمایی که مثال زدم اصلا دنبال جذب و انژی مثبت نیستن اما بدون این قوانین زندگی روبراهی دارند

اگه میشه درباره قانون جذب واسم توضیح بدید

ببین عزیزم جذب یک قانونه ک وجود داره ما چه بپذیریمش چه نپذیریم مثل وجود اکسیژن می مونه ما اکسیژن هوارو نمیبینم ولی اون کار خودشو داره می‌کنه و ما بوسیله هوا نفس میکشیم دقیقا جذب هم همینطوره ما چه بلد باشیم و چ نباشیم همه اتفاقات و مسایل رو ب زندگیمون خودمون جذب می‌کنیم حالا اگر بیایم قوانین هستی رو یاد بگیریم میفهمیم که باید چیکار کنیم و چجور زندگی کنیم تا اتفاقات خوب برامون رخ بده دوستان این جهان یک جهان کاملا قانونمنده خداوند بر اساس قوانین هستی سرنوشت و زندگی ماهارو رقم میزنع هرکس قوانین هستی رو درست اجرا کنه هر جور آدمی که باشه به خواست‌های خودش دست پیدا میکنع