2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 283 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی عزیزم،،شکم زدی یا نه؟؟

سلامت باشی اره زیاد بزرگ نیس اخه خودم لاغرم و قدم هم‌زیاد بلند نیس  ولی خوبه 😍

شما چطور ؟

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
سلامت باشی اره زیاد بزرگ نیس اخه خودم لاغرم و قدم هم‌زیاد بلند نیس  ولی خوبه 😍 شما چطور ؟

من هنوز کسی تا خودم نگم نمیتونه بفهمه حامله ام....وقتی میشینم که اصلا کسی نمیفهمه،مگه اینکه خیلی خیلی دقت کنه،،،فقط وقتی میرم حموم شکمم میاد جلو  

من هنوز کسی تا خودم نگم نمیتونه بفهمه حامله ام....وقتی میشینم که اصلا کسی نمیفهمه،مگه اینکه خیلی خیل ...

عزیزم سالم باشه انشالله

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
من هنوز کسی تا خودم نگم نمیتونه بفهمه حامله ام....وقتی میشینم که اصلا کسی نمیفهمه،مگه اینکه خیلی خیل ...

سلام‌گلم چطوری چخبرا 

هنوز‌سونو‌نرفتی 

چن هغته شدی ب سلامتی 

سلام‌گلم چطوری چخبرا  هنوز‌سونو‌نرفتی  چن هغته شدی ب سلامتی

سلام عزیزم شما چطوری خوبی انشالله،،،نه هنوز نرفتم سنو گرافی،بحساب خودم و ان تی ۳۳ هفته هستم...ولی کنم بیشتر باشه چون مدتیه دردهای خفیف دارم..شوهره قول داده هفته دیگه ببرتم دکتر چون حتی هنوز آزمایش هفت گانه رو هم ندادم..گفت دیگه بری دکترت همه رو واست بنویسه یه روزه انجام بدم..توکل برخدا

سلام عزیزم شما چطوری خوبی انشالله،،،نه هنوز نرفتم سنو گرافی،بحساب خودم و ان تی ۳۳ هفته هستم...ولی کن ...

بسلامتی انشالله 

سلام خوبی عزیزم...من امروز رفتم سنو دادم...دنیای من بازم صورتی شد..بازم دختر شد    

سلام عزیزم 

الهی ک سالم و سلامت باشه 

بسلامتی بیاد بغلت و‌با دلخوشی و سلامتی بزرگ بشع

شوهرت هیچی نگفت

سلام عزیزم  الهی ک سالم و سلامت باشه  بسلامتی بیاد بغلت و‌با دلخوشی و سلامتی بزرگ بشع ...

ممنون عزیزم...من همونجا توی سنو گرافی اشکم دراومد،شوهرم که ظاهر خوشحال شد اینم دختره...ولی دخترم خیلی ناراحت بود.میگفت من داداش میخام آجی دارم...

سلام عزیزم  الهی ک سالم و سلامت باشه  بسلامتی بیاد بغلت و‌با دلخوشی و سلامتی بزرگ بشع ...

بعضی از دوستان بودن بدون اینکه تبریک بگن یا آرزوی سلامتی کنن فقط زخم زبون زدن که دیوونه اینهمه دختر واسه چیته؟؟البته حق دارن چون خودشون پسر دارن دیگه حال منو نمیفهمن..که منم دوست داشتم پسر بشه،کلی نذر و نیاز و صلوات کردم،،ولی نشد...بارداریم هم که ناخاسته بود وگرنه حالا حالاها قصد بارداری نداشتم...

بعضی از دوستان بودن بدون اینکه تبریک بگن یا آرزوی سلامتی کنن فقط زخم زبون زدن که دیوونه اینهمه دختر ...

آینده شون نوع تربیتشون نوع فکرشون مهمه نه جنسیتشون

یه جوری تربیتشون کن به جاهای خوب برسونشون که همه حسرت بخورن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...