سلام.کیا رفتن ان تی بهشون احتمالی جنسیتو گفته ، بعد آنومالی جنسیت دیگه گفته باشه.مثلا ان تی میگه احتمالا دختر ولی توی انومالی پسر مشخص شده؟؟؟لطفا بیایین تجربه هاتونو بگید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلامگلم چطوری چخبرا هنوزسونونرفتی چن هغته شدی ب سلامتی
سلام عزیزم شما چطوری خوبی انشالله،،،نه هنوز نرفتم سنو گرافی،بحساب خودم و ان تی ۳۳ هفته هستم...ولی کنم بیشتر باشه چون مدتیه دردهای خفیف دارم..شوهره قول داده هفته دیگه ببرتم دکتر چون حتی هنوز آزمایش هفت گانه رو هم ندادم..گفت دیگه بری دکترت همه رو واست بنویسه یه روزه انجام بدم..توکل برخدا
سلام عزیزم الهی ک سالم و سلامت باشه بسلامتی بیاد بغلت وبا دلخوشی و سلامتی بزرگ بشع ...
بعضی از دوستان بودن بدون اینکه تبریک بگن یا آرزوی سلامتی کنن فقط زخم زبون زدن که دیوونه اینهمه دختر واسه چیته؟؟البته حق دارن چون خودشون پسر دارن دیگه حال منو نمیفهمن..که منم دوست داشتم پسر بشه،کلی نذر و نیاز و صلوات کردم،،ولی نشد...بارداریم هم که ناخاسته بود وگرنه حالا حالاها قصد بارداری نداشتم...