2777
2789
عنوان

خطای ان تی و جنسیت جنیین

| مشاهده متن کامل بحث + 4070 بازدید | 283 پست
همسایه مون دوقلو بارداره،،یه دختر و یه پسر...میگه پسره سمت چپه،حرکاتش هم اونوره...دختره سمت راسته حر ...

عزیزم انشالله ک این شیطون خان گل پسره 

تو‌رو خدا ی سونو‌برو‌خیال همه رو راحت کن 

منم ب اندازه تو دلم‌میخاد بدونم دیگه قطعی نینی پسلمه تا خالم راحن بشه😅😍

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
عزیزم انشالله ک این شیطون خان گل پسره  تو‌رو خدا ی سونو‌برو‌خیال همه رو راحت کن  منم ب ا ...

خدا از دهنت بشنوه،،،این شوهره از خر شیطون بیاد پایین منو ببره سنو،،،بخدا دلم خودمم آب شده که قطعی بدونم چیه،،،دیگه یا بگن دختر یا بگن پسر،،حداقل شبا دیگه راحت بخابم...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه،،،این شوهره از خر شیطون بیاد پایین منو ببره سنو،،،بخدا دلم خودمم آب شده که قطعی بد ...

سلام عزیزم چی شد سونو نرفتی😤

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
سلام،،نه هنوز...   فکر کنم باید یه نذری چیزی بکنم که شوهره راضی بشه برم سنو    

عزیزم 😂😂

اشکال نداره ماشالله فک‌کنم دیگه الان ماه ۷رو‌هم تموم کردی 

دیگه هر چی باداباد

میشی مثل زنای قدیم ک سونو‌نبود و وقت زایمانشون‌میفمیدن بچه چیه 😍

انشالله وقتی گل پسری دنیا اومد غرق خوشی‌و‌شادی میشی 😘😍❤💖

عزیزم 😂😂 اشکال نداره ماشالله فک‌کنم دیگه الان ماه ۷رو‌هم تموم کردی  دیگه هر چی باداباد میش ...

،آره اینجوری پیش بره توی اتاق عمل باید بچمو ببینم چیه،جالب شوهره هم همینو میگه،،،گفتم اگه دختر باشه ماه هشتم شروع به خوردن گلابی و انبه و سیب قرمز و اینچیزا کنم حداقل خوشگل بشه،واسه دختر دومم گلابی خیلی خوردم ماشالله ناز و تو دلبرو شد  

،آره اینجوری پیش بره توی اتاق عمل باید بچمو ببینم چیه،جالب شوهره هم همینو میگه،،،گف ...

عزیزم تو‌بخور ک اگ پسر هم هست خوشمل و دختر کش بشه قیافش😍

سلام عزیزم خوبی  چخبرا دخترات و نیتی خوبن  چی شد سونو نرفتی هنوز؟

سلام، الحمدالله،شما خوبید،نی نی خوبه، نه،نرفتم،یکم خودم ناخوش بودم، بازم نشد برم.هی امروز فردا میکنم که برم ولی هوا خیلی گرمه،سختمه با بچه ها برم،کسی هم نیست پیششون بمونه

سلام، الحمدالله،شما خوبید،نی نی خوبه، نه،نرفتم،یکم خودم ناخوش بودم، بازم نشد برم.هی امروز فردا میکنم ...

عزیزم‌ممنون بلا بدور انشالله 

اشکال نداره گلم‌میری بامید خدا سالم باشه

عزیزم‌ممنون بلا بدور انشالله  اشکال نداره گلم‌میری بامید خدا سالم باشه

قربونت عزیزم...هفته ۳۰ شدم،،ولی باور کن اینقدر این دختر کوچیکه سرگرمم کرده و مشغولش هستم دیگه کمتر به اینکه تویرشکممه فکر میکنم  

قربونت عزیزم...هفته ۳۰ شدم،،ولی باور کن اینقدر این دختر کوچیکه سرگرمم کرده و مشغولش هستم دیگه کمتر ب ...

عزیزم سالم باشه انشالله 

سلام نازگل جون خوبی،حرکاتشو کدوم سمت حس میکنی؟ شبها کدوم سمت میخابی؟ 

سلام عزیزم خوبی سونو نرفتی؟

الان چن هفته هسی؟