سلام.کیا رفتن ان تی بهشون احتمالی جنسیتو گفته ، بعد آنومالی جنسیت دیگه گفته باشه.مثلا ان تی میگه احتمالا دختر ولی توی انومالی پسر مشخص شده؟؟؟لطفا بیایین تجربه هاتونو بگید
عزیزم انشالله ک این شیطون خان گل پسره تورو خدا ی سونوبروخیال همه رو راحت کن منم ب ا ...
خدا از دهنت بشنوه،،،این شوهره از خر شیطون بیاد پایین منو ببره سنو،،،بخدا دلم خودمم آب شده که قطعی بدونم چیه،،،دیگه یا بگن دختر یا بگن پسر،،حداقل شبا دیگه راحت بخابم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم 😂😂 اشکال نداره ماشالله فککنم دیگه الان ماه ۷روهم تموم کردی دیگه هر چی باداباد میش ...
،آره اینجوری پیش بره توی اتاق عمل باید بچمو ببینم چیه،جالب شوهره هم همینو میگه،،،گفتم اگه دختر باشه ماه هشتم شروع به خوردن گلابی و انبه و سیب قرمز و اینچیزا کنم حداقل خوشگل بشه،واسه دختر دومم گلابی خیلی خوردم ماشالله ناز و تو دلبرو شد