2777
2789
عنوان

چطوری با هفته 100تومن خونه رو بچرخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاید بتونم تو هزینه پوشاک و وسایل خونه قناعت کنم ولی هیچ وقت سعی نمیکنم در تغذیه قناعت کنم.نمیگم اصراف نه

ولی حداقل های لازم برای سلامتی رو باید تهیه کنیم.والا  به گفته دوستان یک میوه فروشی میری ۱۰۰ به بالا پول میدی چند روزه هم تموم میشه.دیگه گوشت و برنج و حبوبات و ...بماند

اسی وضع مالی تون چطوره؟اگه بیش از حد بخوای سخت بگیری فردا خدایی نکرده باید خرج دکتر و دارو کنی.اگه وضع مالی تون خوب نیس برو سرکار.یا تو خونه کار کن.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
بخدا 1200 هم نمیشه. میشه ولی خییییلی سخته..

بله

حداقل‌ترین مبلغ برای صرفا زنده موندن و نفس کشیدن رو گفتم وگرنه حق دارید. به خدا نمیشه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

شایددونفرن شوهرش ظهرنیست اونم به قول بچه هادوسه بارش میره خونه مامان ومادرشوهرش ،حالاهمه هم که خریدمیوه توبرنامشون نیست دوستم ازخریدمیوه اومده بودبعدهمسایشون گفته بودمهمون داری میوه خریدی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم