2777
2789
عنوان

چطوری با هفته 100تومن خونه رو بچرخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به حرف بقیه اعتماد نکن خیلی که پیگیر بشی میبینی طبقه بالای خونه مادرشوهرشه سه وعده رو هم اونجا میخوره   تفریح رو هم با خانواده خودش میره اونا حساب میکنن  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

هفته‌ای ۱۰۰ میشه ماهی ۴۰۰

به نظرتون واقعا منطقی پشت حرفش بود

من اگه با تاکسی و اتوبوس برم و برگردم فقط روزی ۱۴ تومن کرایه‌م هست

تو خود بخوان حدیث مفصل ...

قناعت تو این دوره یعنی با ماهی حداقل ۱.۲۰۰ خونه بچرخونی

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

صب و ظهر و شب نون خالی بخور

میشه با ۱۰۰ اینطوری

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

دیشب دوتا توپ برای بچه هام خریدم صد تومن، یعنی باید تا دیشب باد هوا می‌خوردیم از الان تا جمعه شب هم باد بخوریم؟ 

بی خیال! اگه آدم پول داشته باشه که باید خرج کنه اگر هم نداشته باشه فقر خودش آدم رو قانع و اقتصادی میکنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

دیشب دوتا توپ برای بچه هام خریدم صد تومن، یعنی باید تا دیشب باد هوا می‌خوردیم از الان تا جمعه شب هم ...

دقیقا

من نمیفهمم اینکارا یعنی چی واقعا!!!!

خوب داری بخر بخور که مریض نشی

نداری هم نخور دیگه راهکار نمیخواد وقتی پول نیست دیگه خود بخود قناعت و رد میکنی!!!😐😐😐😐😐

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷