برادرم از اول هفته گذشته تست کروناش مثبت شده یک هفته ای تو خونه دارو خورد ولی تبش و تنگی نفسش زیاد شده بردنش بیمارستان بستری شده الان دور روزه میگه یه کوچولو بهتر شده میخواستم اونایی تجربه دارن بپرسم روند بهبودیشون چطور بوده
به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭 ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭 راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برادرت خيلي استرس كرونا رو داشت و از كرونا ميترسيد؟
اره استرس زیاد خیلی هم رعایت میکرد تو خانواده ما برادرم و دو تا از خواهرام تو کادر درمان بودن همه شون گرفتن ولی دو تا خواهرام در حد سر درد و یه زره بی حالی ولی برادرم نه
به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .