2777
2789
عنوان

اونایی پروسه درمان کرونا تو بیمارستان بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست
اره خانمش هم دائم گریه میکرده و کلا روحیه اش رو باخته 

بعد يه سري ميان اينجا ميگن بايد مردم بترسن كه رعايت كنن ولي نميدونن خون چند نفر ميفته گردنشون ما كلا فاميلا به كرونا اعتقاد ندارن فاميلمون ولي خونواده شوهرم اعتقاد دارن جالبه فاميله ما تا حالا كرونايب نداشته ولي خونوداه شوهزم داشته بعد ميدوني ما كجاييم اهواز

بعد يه سري ميان اينجا ميگن بايد مردم بترسن كه رعايت كنن ولي نميدونن خون چند نفر ميفته گردنشون ما كلا ...

حالا که تست خانم برادرم مثبت شده میگه نباید بترسم و اونم تو قرنطینه است و خیلی شدید نیست 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه فهميده نبايد بترسه كاش همه بفهمن و هر روز اينهمه آدم بخاطر ترس نميرن

اره یکی از آشناها دختره 30 سالش بوده کرونا گرفته شدید شده بردنش تو بخش کرونا که بستری بشه تا چشمش به بیمارهای کرونایی افتاده سکته کرده و تمام 

به چه می اندیشی نگرانی بیجاست ، عشق اینجا تو اینجا خدا هم اینجاست .
اره یکی از آشناها دختره 30 سالش بوده کرونا گرفته شدید شده بردنش تو بخش کرونا که بستری بشه تا چشمش به ...

آره بعد ميشه عوارض كرونا سكته بعد مياد جز آمار فوتيا به جرات ميكم جوناي سالم از ترس ميميرن نه از خود بيماري كافيه همه دقت كنن به اطرافشون به همين نتيجه ميرسن

سلام دوست عزیز تو یکی از تاپیکهاتون گفته بودین تخمکهاتون بی کیفیت بوده ولی بدون آی وی اف باردار شدین.منم الان شش ماهه اقدام میکنم همه شرایط خودم و همسرم اوکیه ولی تو این مدت باردار نشدم.میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید؟