2777
2789

بعد دوستش خیلییییی پولدار بود ماشین دو در زیر پاش بود دور دور تو بالاشهر تهران  

بعد دوستم بخاطر پولش باهاش بود دیگ ی مدت تازه 

اونا هیچی 

دوستم برام تعریف می‌کرد میگفت در طول روز بهم میگفته داری چیکار میکنی و اینا دوستمم کار خاصی نمیکرده با داداشش همه ش دعوا اون موهاش میگرفت دختره لگد میزد 

دوستم ب پسره میگفت هیچی دارم رزومه کاریمو چک میکنم 😅برنامه امروزم کنسل میکنم 😂ای وای سگ مو واکسن نزدم براش 🤣 برنامه ی یوگامو تنظیم میکنم فقط این 🤣🤣

بخاطر این همه ی دروغا رو میگفت چون پسره فقط روزای جمعه ش این بود ک صبح آب پرتقالش رو میز باشه ، فیلمش حاضر روی پرژکتور باشه وار همه مهم تر گارسونش غذا رو آماده کرده باشه 😬

منم بودم میگفتم امروز وقتم با سفیر مقیم در آنگولا کنسل کردم 

والا بخدا 🤣🤣🤣

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😂😅🤪

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

مردم شانس دارن

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

دوستم خوشگل بخاطر همین باهاش دوست شد

من عاشق کمک کردنم حالا از هر نوع کمکی باشه هر چی از دستم بر بیاد در توانم باشه بخاطر همین از بچه گی عاشق بیمارستان و پزشک شدن شدم خیلی دوست داشتم آرزوم برآورده بشه ک شد ومن الان در کار درمانم و دکتر شدم 🥳🥳🥳
باهمن یا بهم زدن

پسره عوضی بود 

دوستم خوشگل بخاطر همین باهاش دوست شد

چطوری دوست شدن انصافا؟ کجا آشنا شدن؟

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
اگ راست میگفت پسره میگرفتش

پسره هر شب با یکی بود