2777
2789
عنوان

تو رو خدا هرکی میدونه جواب بده تشکیل نشدن سالک در پنج هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای خودت و خواهرت صلوات فرستادم خدا دامنتونو سبز کنه ان شاءالله

خیلی ممنونم جانم

انشالله شما هم به خواسته هاتون برسید

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊
سلام عزیزم فردا برم سونو دیشب جواب بتا رو بردم دکتر گفت خوب رفته بالا

منم یکبار خارج رحم شدم تو خاج رحمی بتا دو روزی دوبرابر نمیشه

منم ازین ماه میخوام کلومیفن بخورم میترسم مجدد خارج رحم بشه

🌷
منم یکبار خارج رحم شدم تو خاج رحمی بتا دو روزی دوبرابر نمیشه منم ازین ماه میخوام کلومیفن بخورم میتر ...

من شونم درد میکنه خیلی میترسم نکنه خارج رحمی باشه

خدایا شکرت
چطور کلومیفن مصرف کردی ماه اول جواب داد؟

دوماه مصرف کردم ماه دوم روز چهارده سونو انجام دادم چهارتا فولیکول بالغ داشتم دوتاش الان کیست شده دوتای دیگش معلوم نیست

اگه خوردی حتما امپول ازاد سازی بزن من نزدم دوتاش کیست شدن

خدایا شکرت
لکه بینی نداری؟ من درد زیر شکم داشتم و لکه بینی بتا هم دو برابر نمیشد یکی از علت خارح رحمی مصرف کلو ...

زیر شکمم درد میکنه مثل اینکه میخوام پریود شم دکتر گفت بخاطر کیسته

لکه ندارم عدد بتام شنبه داده بودم و سه شنبه یعنی بعد ۷۲ ساعت

خدایا شکرت