2777
2789

☘️🌺صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 🌺☘️

🌹چله نوکری🌹

به عشق ارباب غریب مان 

شروع از (یکشنبه، 22تیر ماه 1399)

چهل روز مانده به محرم، چله گناه نکردن بگیریم، تا سوز دل و اشک چشممان برا سیّد الشهداء (ع) فراوان گردد.

💕💕وظایف: ۴۰ روز ترک گناهان کبیره و خواندن زیارت عاشورا💕💕

نیت ها: رضای خدا، خشنودی، سلامتی وتعجیل در امر فرج امام زمان به امید دعای عاقبت بخیری آقاجان ، حاجتروایی و گره گشایی از کار همه مومنان، زیارت بامعرفتِ کربلا، بخت خوب، شفای بیماران و همــه نیات خوب

گناهان کبیره:

نا اميدى از رحمت خدا، عقوق و آزردن پدر و مادر، ترک نماز، زنا (و خودارضایی)، اصرار بر گناهان صغيره، غیبت، سخن چینی، لواط، دزدى، دروغگويى، تكبر، اسراف و تبذير، خيانت، ايمن شدن از مكر خدا، دروغ بستن به خدا يا رسول خدا (ص) و يا اوصياى پيامبر (ع)، كشتن نا بجا، خوردن مال يتيم از روى ظلم، فرار از جبهه جنگ با دشمن، قطع رحم، سحر و جادو، سوگند دروغ، كتمان گواهى (در آنجا كه گواهى دادن واجب است)، گواهى به دروغ، پيمان شكنى، رفتار بر خلاف وصيّت، ندادن زكات، شرابخوارى، رباخوارى، خوردن مال حرام، قمار بازى، خوردن مردار و خون، خوردن گوشت خوک، خوردن گوشت حيوانى كه مطابق شرع ذبح نشده است، كم فروشى، مهاجرت به جایی که دین وی از بین برود، كمک به ستمگر، تكيه بر ظالم، نگهدارى حقوق ديگران بدون عذر، سبك شمردن فريضه حج.

خداااا نکرده در صورت گناه، سریعا توبه کرده و به چله بازگردید

شرایط خواندن زیارت عاشورا:

در این ۴۰ روز، روزی ۱ بار قرائت زیارت عاشورا با توجه به معنی❤️،

زمان مشخصی در طول هر روز ندارد! (سعی کنید زمانی باشد که حاااالِ خوب دارید)

گفتن صد بار لعن و سلام سلیقه ای هست

در صورت فراموشی، فردایش ۲ بار بخوانید تا جبران شود

ثوابش تقدیم شود به ‌۱۴ معصوم، همه‌ مؤمنان و همه اموات از ازل تا ابد التماس‌ دعای‌ فرج

برای همه مومنان و مسلمانان دعا کنید تا ملائکه برای شما دعا کنند

‌خواهش میکنم به خانواده و دوستان تان اطلاع دهید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته دلتون پاکه ولی این کلمه ها رو بدم میاد نوکر و ارباب و سگ حسین و این چیزایی که شخصیت انسانی رو ...

عزیزم منم از اون کلمه سگ بدم میاد

ولی لیاقت نوکری واسه این خاندان رو تاج سر

و مایه افتخار خودم میدونم.

و اتفاقا احساس میکنم هر چقدر بیشتر 

محب شان میشم بیشتر شخصیت پیدا

میکنم. 

به حرمت امام حسین این حرف رونزنید

اتفاقا برای ایشون حرمت قایلم که میگم از این الفاظ استفاده نکنین خدا برای مرده مسلمون هم میگه حرمت قایل شین اونوقت شما به بنده خدا اینجوری میگین به خودتون

اتفاقا برای ایشون حرمت قایلم که میگم از این الفاظ استفاده نکنین خدا برای مرده مسلمون هم میگه حرمت قا ...

ببخشید عزیزم متوجه منظورتون نشدم 

یعنی چی که خداوند میگه واسه مرده مسلمون هم حرمت قائل باشید

مگر الان بی حرمتی اتفاق افتاده؟ 

بله ولی الفاظ بهتری هم میشه استفاده بشه

عزیزدلم پدر مهربون مون، امام زمان (عج) 

فرمودن 

پس ما در برابر 14 نور الهی کمترین هم 

محسوب نمیشیم

چقدر خوبه اون عزت و غرور و احترامی

که مدنظرتون هست رو در مقابل دشمنان

و معاندین دین، برای خودمون قائل باشیم. 

یه پیامی به دوستی که کتک خورد دادی واقها تاثیر گذار و منطقی بود  ای کاش پنج سال پیش کسی بود چنین حرفایی به من میزد.

واقعا فهمیدم مذهب چقدر میتونه یه انسان رو لطیف و منطقی و مهربون کنه

تمنای دعا

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج