یه پسری بود چند ماه پیش از طریق اینستا به قصد ازدواج اشنا شده بودیم چند بار هماهنگ کردیم بیاد سراب خاستگاری ولی به دلایلی از طرف اون کنسل شد یروز سره خود اومد شهرمون که مثلا منو سوپرایز کنه منم ادرس ندادم چون قبلش خبر نداده بود از اون روز عقده ای و کینه ای شد بدجور بی محلی هم میکرد ولی باز درست شد یکم بعدها سلام احوال پرسی کردم یهو جوابم نداد دو ماه گذشت خبری ازش نشد در حالیکه پرفایلایه دپ میزاشت برام .بعد دوماه دوباره پیداش شد و اصرار کرد که بیام خاستگاریو فلان هی گیر مبداد زنگ میزد ولی وقتی جوابشو میدادم هر موقه دلش میخاست جواب منو میداد خودش اصرار میکرد ولی جوابمم دیر میداد خیلی.تا اینکه اخرین بار سرش داد زدم نمیخامت اونم دایرکت پاک کرد رفت.امروز بازم پیام داد که تو طرد کردی منم رفتم خاستگاری دختر دیگه ای نشون بردم براش یکی دو هفته باهم گشتیم بیرون عقد نکرده بودیم تا میخاستم دستمو بندازم گردنش گفت دست نزن به اینم برخورده عکس منو نشون داده گفته این دوست دختر من بوده میبینی چه خشگله دعواشون شده خلاصه دیروز بم پیام داد بزار بیاییم خاستگاری تا گفتم بیا ببینمت گفت دوری اخه.میگه دختره هم زنگ میرنه به خواهرش میگه دلم براش تنگ شده .چ کنم؟😕
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
گلم شما رو در رو همدیگرو ندیدید ،تو مجازی شخص میتونه خودشو یه جور دیگه نشون بده و نمیشه ازش شن ...
میشه تصویری حرف زد ک ببینی خودشه یا ن من تو مجازی خیلی بودمو با ادمای زیاذی خرف زدم اوقتی میتونی ادمای مجازیو بشناسی ک عصبیشون منی یا ناراختشون کنی اونم بار ها