2777
2789
عنوان

این پسره فازش چیه؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 51 پست
نه من اهل زنجانم ولی سراب رو هم میشناسم 😅

اع قارداش پس یو آر تورک؟😁

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پسرم اهل زنجانه اصالتا خودش نباشی😂😂

اوه اوه طرف تا اینجا تعقیبت کرده😨😂😂😂😂😂😂

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بلی باجی یس آی ام 😅😅

آها پس آی ام خوشوقت آشنالیغیزدان😁

😂😂نه تو نیستی خداروشکر

😅😅😅

ولی شما که تو یک شهرکوچیک زندگی میکنید احتمال شناسایی شدنتون زیاده اسم شهرتونو نگید بیشتر احتیاط کنید 

فرهنگ همیشه وحشتناک ترین چیز برای یک دیکتاتور است زیرا مردمی که کتاب بخوانند هرگز برده نخواهند شد ...!!
بنظرم نوع اشنایی مهم نیس و محلش

گلم شما رو در رو همدیگرو ندیدید ،تو مجازی شخص میتونه خودشو یه

جور  دیگه نشون بده و نمیشه ازش شناختی بدست آورد،شاید حتی عکسشم مال خودش نباشه،راحت به هرکسی اعتماد نکن،آدرستم نده.
آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
گلم شما رو در رو همدیگرو ندیدید ،تو مجازی شخص میتونه خودشو یه جور  دیگه نشون بده و نمیشه ازش شن ...

میشه تصویری حرف زد ک ببینی خودشه یا ن من تو مجازی خیلی بودمو با ادمای زیاذی خرف زدم اوقتی میتونی ادمای مجازیو بشناسی ک عصبیشون منی یا ناراختشون کنی اونم بار ها