2777
2789
عنوان

این پسره فازش چیه؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 51 پست
میشه تصویری حرف زد ک ببینی خودشه یا ن من تو مجازی خیلی بودمو با ادمای زیاذی خرف زدم اوقتی میتونی ادم ...

درسته،اما باز جای قرار رو در رو رو نمیگیره گلم،چون شاید یه رفتاری داشته باشه که شمای نوعی خوشت نیاد ،از زبان بدن بهتر میشه اینها رو فهمید،همینطور شاید خسیس باشه یا تو رفتار اجتماعیش مشکل داشته باشه،....

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وری گود 😅 همچنین  سیز هارالی سیز خانم ؟

من طبق توصیه خودتون هیچوقت اسم شهرمو نمیگم😶

یکی از شهرستانای آذربایجان شرقیم😍😎😀

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من طبق توصیه خودتون هیچوقت اسم شهرمو نمیگم😶 یکی از شهرستانای آذربایجان شرقیم😍😎😀

اها خودم کردم که..🤦‍♀️😁😁 هر جا هستین موفق باشین😅

فرهنگ همیشه وحشتناک ترین چیز برای یک دیکتاتور است زیرا مردمی که کتاب بخوانند هرگز برده نخواهند شد ...!!
اها خودم کردم که..🤦‍♀️😁😁 هر جا هستین موفق باشین😅

😂😂😂😂😂😂

نه به خاطر حرف شما نیست😁 خودم از اول به کسی نمیگم کجاییم حتی خیلی از دوستای صمیمیم هم نمیدونن کجایی هستم🙂

یاشا، سیز د موفق اولاسیز😁

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

😂😂😂😂😂😂 نه به خاطر حرف شما نیست😁 خودم از اول به کسی نمیگم کجاییم حتی خیلی از دوستای صمیمیم هم ...

چوخ ممنون♡♡

فرهنگ همیشه وحشتناک ترین چیز برای یک دیکتاتور است زیرا مردمی که کتاب بخوانند هرگز برده نخواهند شد ...!!