2777
2789
عنوان

این پسره فازش چیه؟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 51 پست
چه مسخره گرفتین زندگیو

والا هی میره خاسگاری اون هی میاد خاسگاری این🤪

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اهل سراب هستید؟

یه جوری پرسیدن حس کردم شما اهل سرابین😐

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

کاری به بقیه ی ماجراهاتون ندارم ولی برام سواله چجوری به کسی که باهاش تو اینستا اشنا شدید اعتماد میکن ...

همین😑

مهم نیس از کجا پیداش کرده ولی چون تو مجازی بوده باید چن سال باهم باشن ک بشه بشناستش تو مجازی اگه چن سال باشه همه اخلاقاش میاد دستت بعدتو این مدت حداقل سالی دوبار ک باید همو ببینن یا اصلا سالی یبار چون دورن بعد ازدواج 😣 

یه جوری پرسیدن حس کردم شما اهل سرابین😐

نه من اهل زنجانم ولی سراب رو هم میشناسم 😅

فرهنگ همیشه وحشتناک ترین چیز برای یک دیکتاتور است زیرا مردمی که کتاب بخوانند هرگز برده نخواهند شد ...!!
اون پسرم اهل زنجانه اصالتا خودش نباشی😂😂

اگه اسمشم مهرداد هست که  احتمالش هست 😅

فرهنگ همیشه وحشتناک ترین چیز برای یک دیکتاتور است زیرا مردمی که کتاب بخوانند هرگز برده نخواهند شد ...!!

پسره تعادل نداره کاملن مشخصه که نبایدبهش اعتماد کنی تعجب من از شخص شماست با تمام این توصیفات هنوز مرددی 

به نظرم بیشتر رو خودت تمرکز کن مشکلات خودتو حل کن ببین باخودت چند به چندی اون پسره رو هم کلن فراموشش کن.