2777
2789
عنوان

بیاین عجیب ترین دستپخت ها را بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 91 پست
یبار خونه دوستم که شمالیه یه غذایی خوردم مرغ بود و سبزی و تخم مرغ زده بود توش مثل خورشت بود خیلی بد ...

منم شمال خورشت سبزی خوردم توش هویج کردن بودن خیلی بد مزه شده بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بابا  مامان خودم کنار همه غذاها بروکلی آب پز میذاره و همه باید بخورن

واااای اینکه خیلی خوبه 

من هویج و بروکلی و کدو کنار غذا خیلی دوست دارم

اصلا یه حس باکلاسی خاص به آدم دست میده لامصب 🤣🤣

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
جالب اینجاست که همه مادر شوهراشون عجایب آشپزی دارن مامان هیچ کی نداره از این عجایب عایا؟ 🤔

معمولا هرکسی آشپزی رو از مامانش یاد میگیره. بنابراین هرکاری بکنه براش طبیعیه. 

ولی مادرشوهر جای ایراد داره 😁

البته مادرشوهر من واقعا اشپزیش افتضاحه. در حدی که اصلا تشخیص نمیده الان توی این غذا مثلا درسته که لوبیا بریزی؟ مزه ناجور نمیگیره اگه رب گوجه بزنی؟ همینطور الابختکی هرچی دم دستش بیاد قاطی غذا میکنه

یعنی ممکنه توی قرمه سبزی لوبیا سبز بریزه 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یبار خونه دوستم که شمالیه یه غذایی خوردم مرغ بود و سبزی و تخم مرغ زده بود توش مثل خورشت بود خیلی بد ...

سیرقلیه

اون خوب درس نکرده ولی خیییییلییی خوشمزس توش برگ سیر وتخم مرغ محلی داره مامان من با اردک درس میکنه محشرررررره

هَر چِه فَهمِ تو آیَد،آن بُوَد مَفهومِ تو...!
منم همینطوریم متنفرم از روغن حیوونی و گوشت شترمرغ مادرشوهرمنم از حرص من توعقدم گوشت شترمرغ و با روغن ...

خب جاری من ادب نمیشن

برای همین وقتی ایشون باشند من سالاد شیرازی و نون میخورم یا اگه یادشون بره روی برنج روغن بریزن سالاد و برنج

مادر همسرم همیشه برام پلو جدا برمیدارن قبل اینکه ایشون هنر نمایی کنن

بدترش اینه که من اصلا خونه اینا نمیرم ولی وقتی میان خونه پدرشوهرم نمیذارن کسی آشپزی کنه

یه جمله معروف هم دارند که مسخره همه هست

میکن بچه های من توی سن رشد هستند باید گوشت بخورن 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

مادر شوهر من یه شامی درست کرده بود خیلی خیلی خوشمزه😋 فقط گوشت چرخکرده خالص با پیاز رنده شده و تامام...

لعنتی همه ی غذاهاشو با گوشت تازه و فراوون خوشمزه میکنه و خدای درست استفاده کردن از ادویه هستش

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

تو خاندان ما دو نفر رو همه اتفاق نظر دارن که نمیشه دست پختشون رو خورد یکی زن عموم یکی هم عمه ام

انقدر افتصاح دست پختشون که نگو زن عموم که کلا کسی رو دعوت نمیکنه عمه ام که دعوت میکنه خودمون قبلش میریم اشپزی میکنیم که اون غذا نپزه😂😂😂

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
واااای اینکه خیلی خوبه  من هویج و بروکلی و کدو کنار غذا خیلی دوست دارم اصلا یه حس باکلاسی خاص ...

وقتی کل کودکی مجبور باشی سبزیجات کنار فذات رو بخوری خیلی هم جالب نیست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی