مثلا یبار مادرشوهرم اومد خونه ما نهارشو بپزه اخرش که برنجشو دم میداد اومد ی کاسه نصف اب کرد زردچوبه ریخت توش ی پیازم ۴قسمت کرد انداخت تو ابه داد رو برنجش😐
جاری ام از وقتی متوجه شده اند که من روغن حیوانی نمیخورم توی همه چی روغن حیوانی فراوان میریزن یکبار ...
منم همینطوریم متنفرم از روغن حیوونی و گوشت شترمرغ مادرشوهرمنم از حرص من توعقدم گوشت شترمرغ و با روغن حیوونی پخت و تواکثر غذاهاش روغن حیوونی میریخت من دیگ نخوردم و غذاشو میذاشتم کنار و مبومدم عقب....ادب شد دبگ نربخت 😐😐😐😐😐😐😐
شما پیاز هم رنده میکنین تو املت؟مادرشوهرمینا میزنن من خوشم نمیاد
با پیاز خوشمزه میشه به شرطی که رنده بشه و خوب تفت بخوره. ولی مادرشوهرم اگه درست کنه پیازها رو به چهار قسمت تقسیم میکنه و گوجه ها رو دو قسمت.. بلافاصله بعدش تخم مرغ میریزه روش
یبار خونه دوستم که شمالیه یه غذایی خوردم مرغ بود و سبزی و تخم مرغ زده بود توش مثل خورشت بود خیلی بد مزه بود حالا نمیدونم اون بد درست کرده بود یا نه ولی درکل عاشق غذاهای شمالی ام ولی بعد اون زده شدم اها سیرم داخلش زده بود
خانمه و دختراش اخر شب بلند شدن رفتن مثلااا قورمه سبزی بپزن وقتی ظرف قورمه رو اوردن پسرش گفت مامان این چ وضعشه من ک مجردی بهتر از این درست میکنم قشنگ آب و سبزی خام بود اصلا حالمون بد شد هیچ کس لب نزد
میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."