2777
2789
عنوان

بیاین عجیب ترین دستپخت ها را بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 91 پست
جاری ام از وقتی متوجه شده اند که من روغن حیوانی نمیخورم توی همه چی روغن حیوانی فراوان میریزن یکبار ...

منم همینطوریم متنفرم از روغن حیوونی و گوشت شترمرغ مادرشوهرمنم از حرص من توعقدم گوشت شترمرغ و با روغن حیوونی پخت و تواکثر غذاهاش روغن حیوونی میریخت من دیگ نخوردم و غذاشو میذاشتم کنار و مبومدم عقب....ادب شد دبگ نربخت 😐😐😐😐😐😐😐

شما پیاز هم رنده میکنین تو املت؟مادرشوهرمینا میزنن من خوشم نمیاد

با پیاز خوش‌مزه میشه به شرطی که رنده بشه و خوب تفت بخوره. ولی مادرشوهرم اگه درست کنه پیازها رو به چهار قسمت تقسیم میکنه و گوجه ها رو دو قسمت.. بلافاصله بعدش تخم مرغ میریزه روش

یعنی با زجر میخوردم وقتی درست میکرد زمان عقدمون 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار خونه دوستم که شمالیه یه غذایی خوردم مرغ بود و سبزی و تخم مرغ زده بود توش مثل خورشت بود خیلی بد مزه بود حالا نمیدونم اون بد درست کرده بود یا نه ولی درکل عاشق غذاهای شمالی ام ولی بعد اون زده شدم اها سیرم داخلش زده بود

ی جا رفته بودیم مهمونی

خانمه و دختراش اخر شب بلند شدن رفتن مثلااا قورمه سبزی بپزن وقتی ظرف قورمه رو اوردن پسرش گفت مامان این چ وضعشه من ک مجردی بهتر از این درست میکنم قشنگ آب و سبزی خام بود اصلا حالمون بد شد هیچ کس لب نزد

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
جالب اینجاست که همه مادر شوهراشون عجایب آشپزی دارن مامان هیچ کی نداره از این عجایب عایا؟ 🤔

چرا بابا 

مامان خودم کنار همه غذاها بروکلی آب پز میذاره و همه باید بخورن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی