2777
2789
عنوان

بیاین عجیب ترین دستپخت ها را بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 91 پست
خواهر شوهر من ما رو دعوت کرد خونشون  شنیسل درس کرده  بود با برنج   شنیسل و باید میزاش ...

مادرشوهر منم اینکارو میکنه فک میکنه خیلی هم خوبه😁😁😁من اونجا اول شنیسل رو جدا میخورم بعد برنج رو با ماست میخورم😆😆

سیرقلیه اون خوب درس نکرده ولی خیییییلییی خوشمزس توش برگ سیر وتخم مرغ محلی داره مامان من با اردک درس ...

من عاشق غذای شمالی ام با سیرم مشکل ندارم ولی این خیلی بد مزه بود بزور خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم ی پیاز رو خورد میکنم سرخ میکنن بهش زردچوبه و کمی آب میزنن میریزن رو برنج واسه اینکه دونش سفت نشه. خیلی خوب میشه 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
منم دیدم ی پیاز رو خورد میکنم سرخ میکنن بهش زردچوبه و کمی آب میزنن میریزن رو برنج واسه اینکه دونش سف ...

نه این سرخش نکرد فقط نصفش کرد انداخت تو قابلمه 

مادر شوهر من یه شامی درست کرده بود خیلی خیلی خوشمزه😋 فقط گوشت چرخکرده خالص با پیاز رنده شده و تامام ...

کباب تابه ای مادرشوهر من دست پختش عالیه این غذا و خییییلی خوشمزه درست میکنم من هرچی بلدم از مادرشوهرم یاد گرفتم

کباب تابه ای مادرشوهر من دست پختش عالیه این غذا و خییییلی خوشمزه درست میکنم من هرچی بلدم از مادرشوهر ...

انصافا گاهی میتونیم از تجربه ی بقیه استفاده کنیم حالا میخواد مادرشوهر باشه یا جاری، خاله باشه یا عمه... هرکسی در یک یا چند زمینه میتونه مهارت داشته باشه و این بی انصافیه بگین خاندان شوهر همه ی کاراشون افتضافه و هیچی بلد نیستن...

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
مادرشوهرمن تو سس ماکارونی تخم مرغ میزنه

افتضاح ترین ماکارونی هم مادرشوهر من درست میکنه اصلا سس نمیزنه سفید سفید موادشم با سویا درست میکنه اونم سرخش نمیکنه 

خیلی بدمزس 

رفته بودم خونه یه دوستام مامامش کنار برنج نیمرو گذاشته بود

وای خانواده شوهرمم برنج با تخم مرغ میخورن

چقدم ب من اصرار میکنن میگن بخور خوشمزن

اینا کله پاچم با برنج میخورن