2777
2789
عنوان

انقباض و گرفتگی تو هفته ۲۷😥

3296 بازدید | 19 پست

احساس درد و انقباض پی در پی توی رحم دارم.چکار باید واسه تشخیص اینکه واقعیه یا کاذبه بکنم؟؟برم سونو یا برم بیمارستان😔

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر کنم اگر مدتش زیاده مثلا بیشتر از ده ثانیه ست کاذب نیست.اما اگر خیلی کمه کاذبه.اما بهتره با دکترت ...

امروز دکترم گفت که شکمت سفته 😔😭

استراحت کن،مایعات زیاد بخور

میخوام بخوابم ولی دردا نمیذاره.جنینم هم تکوناش زیاد شده.نمیدونم چون استرس گرفتم اینجوریه یا نه واقعیه

ای بابا...سخت شد...هر کار میکنی آمپول ریه رو بزن.که اگر بچه ت زود دنیا اومد حداقل ریه ش کامل باشه

وااای😭یعنی واقعا ممکنه.برم سونو تشخیص میده انقباض دارم یا نه؟؟

میخوام بخوابم ولی دردا نمیذاره.جنینم هم تکوناش زیاد شده.نمیدونم چون استرس گرفتم اینجوریه یا نه واقعی ...

الهی بگردم نگران نباش،دعا بخون صلوات بفرست فردا صبح زودم برو دکتر،خواهرشوهر من کل بارداریش اینطوری بود دکتر یکسره قرص و امپول ضد سقط بش میداد،نی نی شم به سلامت بدنیا اومد الان دوسالشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
سونو رو نمیدونم اما نوار میگیرن.بلوک زایمان بیمارستان بری نوار میگیرن از انقباضت بهت میگن چجوریه

مرسی.بخدا این کرونام شده قوز بالا قوز.هر کاری میخوای بکنی در کنارش باید استرس اون لامصبم داشته باشی.واسم دعا کنید بچه م چیزیش نشه.من میمیرم😭😭

الهی بگردم نگران نباش،دعا بخون صلوات بفرست فردا صبح زودم برو دکتر،خواهرشوهر من کل بارداریش اینطوری ب ...

قربونت برم عزیزم.خدا کنه واسه بچه منم اتفاقی نیفته.تورو خدا واسم دعا کنید محتاجم به دعاتون.