2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم سه شبه شوهرم گذاشته خونه بابام  هیچیم ازش خبر ندارم  

نه زنگی نه پیامی  هیچ  😭😭

میدونی نی نی سایت  تلگرام ، واتساب ، ..... و حتی اینستا  هم هرچقدر هم زرق و برق  داشته  باشن  بازم  بعد  یه مدت دلت و میزنه  میدونی چرا چون همش تظاهر  همش  فقط  رو کم کنی  همش .....  اما اینجا نی نی سایت  ما  خودمونیم  خود واقعیمون  اخه  هیشکی هیشکی  رو نمیشناسیم .  اینجا  نی نی سایت  خواهرانه  بهم کمک میکنیم  درد و دل  میکنیم  اینجا جای خوبیه برا درد و دل  کردن  ما خانوما  حرفایی که تو دلمونه   غصه هامون  حتی وقتی نمیتونیم  به نزدیک ترین کسمون  بزنیم   اینجا راحت  میگیم    ممنونم  نی نی سایتی ها  وقتی با شماها حرف میزنم   اروم میشم   دلم  سبک  میشه  الهی همیشه  باشید 😍    
اخه کلیدخونه روندارم وگرنه می رفتم

بالاخره میدونی که شوهرت حدودا کی میرسه خونه کمی قبلش برو. یا بزار وقتی رسید برو و در بزن برو خونه . و از خونه ات برای خودت همیشه کلید داشته باش.

منم سه شبه شوهرم گذاشته خونه بابام  هیچیم ازش خبر ندارم   نه زنگی نه پیامی  هیچ  ...

چه راحت میزارن‌خونه بابا😐

اون وقت شماهاچرا قبول میکنیدمیزید؟؟؟؟

یعنی بهتون‌میگن بیاببرمت بزارمت خونه بابات شماهم‌میرید؟

الان که دارم این امضا رو یاد داشت میکنم .مثل یه تیکه کاغذ که تو آسمون سردرگم هست وباد  باخودش این ور اون جا به جاش می‌کنه شدم ....یه آدم کاملا سردرگم که نمیدونه کجای زندگیش هست و از زندگی چی میخواد یه بار عاشق و یه بار فارغ یه بار عاشق درس و پیشرفت یه بار حالش از هرچی درسه و کتابه بهم میخوره واین وسط نگران عمر و جوانی هست که داره از دست می‌ره....نمی‌دونم باید چیکار کنم و ازکجا شروع کنم ‌‌ولی اینو خوب می‌دونم که باید شروع کنم من آدم ساکن بودم نیستم باید پیشرفت کنم فعلا هدفمو گذاشتن روی گرفتن لیسانس می‌دونم که میشه راهی طولانی در پیش دارم ولی میشه که بشه اینو مطمعنم اگر تا اینجا اومدی ازت خواهش میکنم واسه م دعا کن 🥰۱۴۰۰/۱۰/۰۱

منم چن هفته پیش بحثم شد گزاشتم خونه بابام بعدم خانواد آورد دادو بیداد در خونه بابام... من برگشتم چون میخوام صد در صد از دلم بره بعد برم برای جدایی اینجوری شاید وسط راه پشیمون شم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...