سلام بچه ها خوبین.. اگه شما بودین تو این شرایط اقدام میکردین برای بارداری،من خیلی بچه میخوام و صبرم نمیتونم بکنم از طرفی هم میترسم خطرناک باشه و کرونا بگیرم طوریم بشه.لطفا راهنماییم کنین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای منم اصلا مشکل داشتیم طبیعی باردار نمیشدیم براهمین جلوگیری نداشتیم. تو سیکل ivfبودیم قرار شد دیگه ...
وای انقدر استرس به خودت راه نده..بهداشت رو رعایت کنید بعدشم بسپر به خدا..اگه خدایی نکرده قرار باشه اتفاقی بیفته میفته کرونا و فلان بیماری و فلان مشکل باشن یا نباشن بازم اون اتفاق میفته که مطمعنا برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاد بد به دلت راه نده
رعایت نکردن منظورتون ماسک و محدودیت تردد و ایناست؟؟؟ من گفتم اینارو؟ هرچی میخونم متنم ...
منم منظورم اینا نبود عزیزم...
ببین، خانم باردار گروه پر خطره!! نمیشه ما خودمون با وجود اینکه میدونیم این بیماری برای خانمای باردار و حتی بچه ها چقدر خطرناکه، کاما آگاهانه بریم عضو این گروه بشیم!!!!
من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨