2777
2789

سلام دوستاي عزيزم.

ما عيد با ١٠٠٠تا بدبختي يه خونه ٦٠متري خريديم كه ١٥سال ساخته و طبقه ٤بدونه آسانسوره.

خونه اي هم كه خودمون نشستيم ٦٥متري هست ولي نوسازه و تمام امكانات رو داره و صاحب خونمون هم واقعا خيلي مرد خوبيه و سال دوم هيچي اضافه نكرد. حالا كسي كه ما خونه رو ازش خريديم ميخواد بره خونه ي جديدش و ما بايد يا خونه رو رهن بديم يا اينكه خودمون بريم بشينيم..

همسرم هم با صاحب خونه حرف زده گفته ٧٠٠،٨٠٠اجاره بديد امسال هم بشينيد.نميدونم چرا دلم نمياد اجاره بدم اصلا

حالا ما اگه بخوايم از اينجا بلند شيم بايد ٣٥تومان هم جور كنيم بذاريم رو پول پيش كه بتونيم پول كسي رو كه خونه رو ازش خريديم بديم و اونجا بايد رنگ بشه و پكيج بشه و كلا هزينه داره ولي اگه اينجا بشينيم و خونه خودمون رو رهن بديم ديگه نيازي به پول جور كردن نيست..

از خود خونه ها هم بگم اينجا كه نشستيم از كوچش خيلي بدم مياد و پذيرايي پرده خور نيست نورو از آشپزخانه ميگيره و كمدش خيلي كوچيكه من مشكل جا دارم واقعا ولي بقيه چيزاش خوبه

خونه خودمون هزينه و خرج داره پذيرايي و آشپزخونش نسبت به خونه فعلي كوچيكتره ولي دل باز تره كلي كمد ديواري داره و محلش هم خييلي بهتره..

شما بودين چيكار ميكردين؟

پ.ن از عروسيمون تقريبا ٢سال ميگذره،خودمم شاغلم،بچه هم نداريم

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه این خونه چقد اجاره میدین؟

رهن بوده تا حالا ولي از اين به بعد ميگه بايد احاره بدين پول پيشم نميخواد

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
یکسال بشینید بعد که پول دستتون اومد بازسازی کنید و خودتون برید توش

خودمم نظرم همينه ولي ٧٠٠،٨٠٠اجاره زور نداره؟

من بودم ِمیرفتم خونه خودم...پولی قرار بود بدم اجاره جمع میکردم سال بعد خونه رو بازسازی میکردم...

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
بشین سر جات امسال رو جمع کن سال دیگه انشالله میرید تر و تمیرش میکنید

ترو تميزه ها

خودش كامل بازسازي كرده آشپزخونه عاليه ولي رنگ و اينا ميخواد يا كاغذ ديواريشو دوست ندازيم بريم بايد عوض كنيم

صد در صد میرفتم خونه خودم...یکم خودمو تحت فشار قرار میدادم...ولی عوضش دیگه راحت تو خونم مینشستم

احتمالا منم همين كارو بكنم تو اين كورونا اثاث كشي سخته ولي