2777
2789

بابام الان٤روزه بستريه خيلييي كم اشتها داره امشب كلا گف اشتها ندارم از همون موقع يه بند كارم شده گريه تو رو خدا بياين بگين كيا ايطور بودن و خوب شدن چقد بمونه خوب ميشه

گریه چه فایده ای داره دوست عزیز!؟

توی خونه بستری شدن؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری زمینه ای ندارن؟

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بابای منم همینجوره😢خیلی نگرانشم...هیچی نمیخوره..بابای شما سرفه و تنگی نفس داره؟

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲
مال من شش ماه پیش کرونا داشت یه مدت رفت بیمارستان بعدش اومد بازم تا دو هفته سرفه اینا داشت خوب شد&nb ...

اونم بي اشتها بود؟دلم داره اتيش ميگيره بابام نميتونه چيزي بخوره

عزیزم فقط مایعات فراوون

حتی اگه غذای جامدم نخورد عب نداره

اب سیب و اب هویج براش بگیر ببر 

ابلیمو عسل اب ولرم و عسل 

یا چایی رقیق بهش بده 

دمنوش بابونه و شیرین بیان 

اینا عالیه

💏"You & me 💕make a wonderful "We