2777
2789
عنوان

توانایی کودک نه ماهه

11883 بازدید | 27 پست

سلام

پسرم نه ماه و یه هفتشه. در حال حاضر میشینه، به راحتی غلت میزنه،  با روروئک هم راه میره

اما تلاشی برای بلند شدن نمیکنه، لبه مبل به صورت ایستاده نگهش میدارم و اسباب بازیشو میزارم روی نشیمنگاه مبل، حدود یه دقیقه ای وایمیسه 

نمیدونم چیکار کنم تلاش کنه برای وایسادن

سینه خیز و چهار دست و پا هم نمیره

مادرا شما چطور به بچه هاتون کمک کردید که راه برن؟

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش زیاده؟

نه حدود هشت نه کیلوس

بخاطر کرونا وزنش نکردم

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
زوده بچه ها تازه باید ۱۱ ماهکی دستشونو بگیرن یه مبل یا .... وایسن البته بچه ها باهم متفاوتن یکی زودت ...

خدایی؟

بچه من 9 ماهش بود می‌ایستاد از وسایلا می‌گرفت بلندمیشد بعد یکسالش شد راه رفت.. اما نترس برا هربچه ای فرق میکنه توانایی هاش..بچه من یهو خودش بدون کمک از رو زمین بلند شد دو سه قدم رفت افتاد زمین

دمر بخوابونش اسباب بازیهایی که دوست داره رو بذار جلوش که مجبور شه سینه خیز بیاد

این کارو خیلی میکنم

اما پاهاشو تو هوا تکون میده

هر چی پاهاشو میگیرم که کمکش کنم بره جلو هم نمیره

به حرف کسایی که میان میگن بچه ما فلان بچه ما بیسار توجه نکن بچه هارو نباید باهم مقایسه کرد

واقعا این حرفا مخصوصا تو اطرافیان متاسفانه هست

واقعا نگرانم

هی میگم نکنه یکسالگیش اصلا واینسه

این کارو خیلی میکنم اما پاهاشو تو هوا تکون میده هر چی پاهاشو میگیرم که کمکش کنم بره جلو هم نمیره

ا

اره بچه منم قبل از اینکه سینه خیز بره پاهاشو توهوا تکون میداد بعد کم کم یاد گرفت پاشو بزاره زمین

نگران نباش یاد میگیره

خودت بلندش کن بایسته رو زمین یه کار کن قشنگ تعادلشو حفظ کنه مواظب باش زمین نخوره وگرنه دیگه خوشش نمی ...

اتفاقا دستاشو میگیرم از زیر کتف

قشنگ قدم برمیداره راه میره

اما جوری نیست که بگم تعادل میتونه حفظ کنه

ا اره بچه منم قبل از اینکه سینه خیز بره پاهاشو توهوا تکون میداد بعد کم کم یاد گرفت پاشو بزاره زمین ...

پس عادیه این کارش

خداروشکر