2777
2789
عنوان

توانایی کودک نه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 11883 بازدید | 27 پست
واقعا این حرفا مخصوصا تو اطرافیان متاسفانه هست واقعا نگرانم هی میگم نکنه یکسالگیش اصلا واینسه

میفهمم چی میگی

بچه جاری من ۲ماهگی گردن گرفت بچه من ۶ماهگی

تو این ۴ماه مردم و زنده شدم از بس همه گفتن عه هنوز گردن نگرفته؟؟؟؟

از بی فرهنگیشونه عزیزم شما کیف بچتو ببر اذیتشم نکن خودش به موقعش کاراشو انجام میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی بچه جاری من ۲ماهگی گردن گرفت بچه من ۶ماهگی تو این ۴ماه مردم و زنده شدم از بس همه گف ...

کاش میفهمیدن مادر خودش به اندازه کافی نگران هست

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....
هر وقت نگران شدی فقط با دکترش مشورت کن اصلا به حرفا اطرافیان توجه نکن

از دست این کرونا

میترسم جایی برم

دکترش همیشه میگه سالمه نگران نباش

به موقعش همه کارهارو انجام میده

از نگرانی از دست دادن اطرافیانم خستم، از اینکه به اطرافیانم، دوستانم و... بگم خدا رحمت کنه غم آخرتون باشه،خستم....خدایا خودت این روزهارو تموم کن....این روزها که اینقدر غمگین و زیر بار زور و خفقان میگذره جوانی ماست....

سلام مامانا این یه برنامست که همه بچه های هم سن بچه هاتون عضوشن ومیتونین با ماماناشون صحبت وتبادل نظر درمورد بچه هاتون کنین وسوال بپرسین...

من عضوم به نظرم خیلی خوبه 

از روی رنگ ابی میتونین نصب کنینبزنین روی این رنگ تا نصب شه

با هم مقایسه نکن گلم.پسر من از ۶ ماهگی نشست.اصلا سینه خیز نرفت تو ۹ ماهگی یهو ۴ دستو پا رفت الان ۱۰ ماهشه همه جا رو میگیره می ایسته چند تا قدم برمیداره دستشو به جایی میگیره ها،بعدم میشینه.کوچولوی شما الان تو حالت نشسته دستشو نمیذاره جلوی پاش خودشو جلو بکشه؟

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
با هم مقایسه نکن گلم.پسر من از ۶ ماهگی نشست.اصلا سینه خیز نرفت تو ۹ ماهگی یهو ۴ دستو پا رفت الان ۱۰ ...

تو حالت نشسته پاشو میگیره

فقط فکر اینه پاشو بخوره

خخخخ

تو حالت نشسته پاشو میگیره فقط فکر اینه پاشو بخوره خخخخ

ای جونم عزیزم😍😍😍

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

سلام عزیزم، رونده رشده بچتون چطوره؟ 

دختره من الان 8ماهو نمیشه، میشینه، همه چی دستش میگیره، غلت میزنه، اما چهار دستو پا، سینه خیز نمیره، روی پاهاشم حتی با کمک وای نمیسته، میخواستم ببینم بچه شما الان چه کارایی میکنه 

روروئک تنبل میکنه بچه رو   پسر من هفت ماهشه از شیش ماهگی چهار دست و پا میره الانم از میز میگیره ...

من پسرم روروئک سوار شد خیلی کاراشو زود انجام داد الانم ۹ ماهشه راه میره بدون کمک 

۶ ماهگی مبل و میگرفت راه میرفت اینا همش الکی ک روروئک تنبل میکنه عاشق روروئک هم بود