2777
2789
عنوان

تست هوش بچه ۳ ساله

1869 بازدید | 37 پست

بچه ها من یه پسر سه ساله دارم که اطرافیان میگن هوشش خوبه ببرش کلاس زبان و این حرفا یه کلمه یا جمله کوتاه انگلیسی هم بگی سریع تکرار میکنه..اما من میخوام اول ببینم ضریب هوشیش چجوریه و اینکه جایی هست که برم از بچم تست و اینا بگیرن بفهمم بیشتر تو چه زمینه ای استعداد داره؟؟ لطفا راهنمایی کنید

میشه برای خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های من 2سالشون کلمه انگلیسی میگن😐

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
دختر منم دوسالشه زبانش خوبه و به گفته ی اطرافیان باهوشه اما به نظر من کللللا بچه های الان همه باهوش ...

خدا حفظش کنه میخوام بدونم برای تست هوش گرفتن کجا باید رفت ؟

ای جان دوقلو داری😊

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

خدا حفظشون کنه اخه میگن بهترین زمان یادگیری زبان بین ۲ تا ۶ ساله اگه شرایطشو داری بفرست

خدا حفظش کنه میخوام بدونم برای تست هوش گرفتن کجا باید رفت ؟

نمیگیرن باور کن مگه توانایی ای داشته باشه که خیلی به چشم بیاد 

من پسر خالمو دوسال پیش بردم چون فووووووق باهوش بودو الانم هست گفتن تو شرایط ایران فعلا زیر ۶سالشو ندارن 

بعدم بفهمی ای کیوش ۱۰۰۰ چه کار خاصی میخای بکنی 

بعدم گفتن هزارنفر هستن به حساب خودشون بچشون خیلی باهوشه

بچه من سه سالشه خیلی حس بویایی قوی داره همه بوهارو میدونه اصلا یه وعضیاااا

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام