بچه ها من یه پسر سه ساله دارم که اطرافیان میگن هوشش خوبه ببرش کلاس زبان و این حرفا یه کلمه یا جمله کوتاه انگلیسی هم بگی سریع تکرار میکنه..اما من میخوام اول ببینم ضریب هوشیش چجوریه و اینکه جایی هست که برم از بچم تست و اینا بگیرن بفهمم بیشتر تو چه زمینه ای استعداد داره؟؟ لطفا راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زوده هنوز برای کلاس زبان. در سنین پیش دبستان مهارت های اولیه ی زبانی و جسمی و عاطفی باید کامل بشه. روی مهارت هاش کار کنین. از بازی هایی که حافظه دیداری و شنیداری رو تقویت میکنن استفاده کنین. ی مثال بازی فکری قایم موشک(اون بازی سنتی چشم گذاشتن نه) که روی تقویت حافظه ی دیداری کار میکنه. برای تشخیص هوش از تست هوش وکسلر کودکان استفاده میشه توسط روانشناس باید گرفته بشه و تحلیل بشه سنش رو مطمئن نیستم راستش. ولی دونستن هوش چه کمی میتونه به شما بکنه؟
حداقلش میتونم بفهمم تو چه زمینه ای بیشتر استعداد داره که ذهنشو توی اون زمینه درست پرورش بدم..ممنون ا ...
اون که از علایق بچه مشخص میشه اون نمره ی تست هوشِ وکسلر برای تشخیص سطح بهره ی هوشی هست که تابع عوامل مختلفی هست. شما ببینین فرزندتون گرایشهاش به چه سمتی هست.الان در دنیا هوش های چندگانه گاردنر مطرحِ. میگن بچه ها فقط در یک زمینه استعداد ندارن. متاسفانه مهدکودک ها از این نظریات استفاده میکنن برای سودِ بیشتر. توصیه ام اینه که مطالعاتتون رو در این زمینه بالا ببرین و در زمینه ی خلاقیت بیشتر با کودک کار کنین. الا ماشاءالله کتاب و سایت در زمینه خلاقیت هست. اگر تهران هستید کانون پروش فکری خیابان حجاب برنامه زیاد دارن. و فرزندتون رو به تئاتر های کودک ببرین تا زمینه سازی کنین که کودکتون با مهارت تر بشه