2777
2789
عنوان

تست هوش بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصلشو دارم فقط نمیدونستم از کجا شروع کنم

مثل توپ های رنگی داره بر اساس اون توپ ها رنگ ها میگه

یا توپ پرتاپ میکنه توی سبد بعد به انگلیسی میشماره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

زوده هنوز برای کلاس زبان. در سنین پیش دبستان مهارت های اولیه ی زبانی و جسمی و عاطفی باید کامل بشه. روی مهارت هاش کار کنین. از بازی هایی که حافظه دیداری و شنیداری رو تقویت میکنن استفاده کنین. ی مثال بازی فکری قایم موشک(اون بازی سنتی چشم گذاشتن نه) که روی تقویت حافظه ی دیداری کار میکنه. برای تشخیص هوش از تست هوش وکسلر کودکان استفاده میشه توسط روانشناس باید گرفته بشه و تحلیل بشه سنش رو مطمئن نیستم راستش. ولی دونستن هوش چه کمی میتونه به شما بکنه؟

زوده هنوز برای کلاس زبان. در سنین پیش دبستان مهارت های اولیه ی زبانی و جسمی و عاطفی باید کامل بشه. ر ...

حداقلش میتونم بفهمم تو چه زمینه ای بیشتر استعداد داره که ذهنشو توی اون زمینه درست پرورش بدم..ممنون از نظرتون😇

میشه برای خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید؟ 
حداقلش میتونم بفهمم تو چه زمینه ای بیشتر استعداد داره که ذهنشو توی اون زمینه درست پرورش بدم..ممنون ا ...

اون که از علایق بچه مشخص میشه اون نمره ی تست هوشِ وکسلر برای تشخیص سطح بهره ی هوشی هست که تابع عوامل مختلفی هست. شما ببینین فرزندتون گرایشهاش به چه سمتی هست.الان در دنیا هوش های چندگانه گاردنر مطرحِ. میگن بچه ها فقط در یک زمینه استعداد ندارن. متاسفانه مهدکودک ها از این نظریات استفاده میکنن برای سودِ بیشتر. توصیه ام اینه که مطالعاتتون رو در این زمینه بالا ببرین و در زمینه ی خلاقیت بیشتر با کودک کار کنین. الا ماشاءالله کتاب و سایت در زمینه خلاقیت هست. اگر تهران هستید کانون پروش فکری خیابان حجاب برنامه زیاد دارن. و فرزندتون رو به تئاتر های کودک ببرین تا زمینه سازی کنین که کودکتون با مهارت تر بشه

اون که از علایق بچه مشخص میشه اون نمره ی تست هوشِ وکسلر برای تشخیص سطح بهره ی هوشی هست که تابع عوامل ...

ممنون از راهنمایی تون من تهران نیستم ولی همینجا هم میتونم دنبال این چیزا بگردم متشکرم

میشه برای خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید؟