2777
2789
عنوان

تست هوش بچه ۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1869 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرعموی من ۲ سال و چندماهش زنعموم انگلیسی باهاش تمرین میکنه

تمام رنگ ها و عددها تا ۱۰ فعلا یاد گرفته

شماهم تمرین کنید حتما یاد میگیره فقط حوصله و زمان میخواد

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

نمیگیرن باور کن مگه توانایی ای داشته باشه که خیلی به چشم بیاد  من پسر خالمو دوسال پیش بردم چون ...

واقعا؟؟😟 اخه خیلی دوست داشتم جایی بود که بهم میگفتن بچم تو چه زمینه ای استعداد داره بعد من پیگیری میکردم الان پسر من بیشتر به ابزار های برقی و لوازم آشپزخانه😂 و انگلیسی حرف زدن مشتاقه

میشه برای خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید؟ 
پسرعموی من ۲ سال و چندماهش زنعموم انگلیسی باهاش تمرین میکنه تمام رنگ ها و عددها تا ۱۰ فعلا یاد گرفت ...

حوصلشو دارم فقط نمیدونستم از کجا شروع کنم

میگم که الان همه بچه ها با هوش شدن

بچه های من اصلا کارتون ایرانی نگاه نمی کنن فقط جم کیدس نگاه می کنن فقط انگلیسی نگاه می کنن همه چی بلدن شب که میشه میرن مسواک برمیدارن میگن واش واش واش برنامه کودکای ایران همه مسخره بازی ودلقک بازیه ولی این خارجیه ها عالیه اگه ببینید چیا نشون میده درمورد همه چی همه کلمه ها همه مشاغل کارای خونه همه چی من خودمم زبان بلدنیستم ازبس اینا ردنگاه می کنم یاد گرفتم دخترم شعر ای بی سی دی روقشنگ می خونه می دونه یه سری کلمات انگلیسی روبااشکالش

بهترین کار زبان اصلی گذاشتن کارتون واسه بچههاست

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
واقعا؟؟😟 اخه خیلی دوست داشتم جایی بود که بهم میگفتن بچم تو چه زمینه ای استعداد داره بعد من پیگیری م ...

دختر منم قشنگ اتورو میزنه به برق و بالش میزاره لباس اتو میکنه 

بند اصلاح ورمیداره میاره صورتمو مثلا بند میندازه 

اصلا کارای عجیبی میکنن بچه های حالا

کلمات انگلیسی رو اصصصصلا من باهاش کار نمیکنم اهنگ فیلم عروسیمون انگلسیه ۱۸ ماهش بود با اهنگه میخوند  

بچه های من اصلا کارتون ایرانی نگاه نمی کنن فقط جم کیدس نگاه می کنن فقط انگلیسی نگاه می کنن همه چی بل ...

وای ارو اون کوکو ملون

دخترم تا میاد میگه کوووکووو کلوووون

جانی جانی یس پاپاا هاهاها 

اوناروهمه رو بلده

بچه های من اصلا کارتون ایرانی نگاه نمی کنن فقط جم کیدس نگاه می کنن فقط انگلیسی نگاه می کنن همه چی بل ...

مرسی عزیزم از راهنمایی😘

وای ارو اون کوکو ملون دخترم تا میاد میگه کوووکووو کلوووون جانی جانی یس پاپاا هاهاها  اوناروه ...

اره دیدی چه خوبه😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
مرسی عزیزم از راهنمایی😘

قربونت❤️

من خودم کاملا متوجه ام دخترم تو زمینه نقاشی استعداد داره 

چون هم نسبت به سنش از اول خوب خودکارو دستش میگرف هم الان 

یک چهره ی لبنخدو کامل میکشه یا ماهی میکشه یا دایره های ظریف 

صورت ادم بکشی گوشاشوموهاشو میکشه در صورتکیه همسنش خیییلییی هستن دورمون اصلا نمیتونن