2777
2789
عنوان

مامانم گفت بچه اولت دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چقدر وحشتناک که احتمالا بچه اولت دختر باشه برو مثل اعراب جاهلیت زنده به گورش کن وقتی به دنیا اومد

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!

http://Www.instagram.com/Fatima.art768 با اجازه استارتر عزیز و گرامی🙏🙏

پیجیه کهورود هر‌مادری توش ضروریه‌.اینقدربازی‌و سرگرمی های آسون برای کودکان عزیز داره که نمیدونن کدوم رو بازی‌کنن💕.این تازه اولشه.از چند روز آینده قراره قسمت های دیگه مجموعه آموزش زبان انگلیسی با شعر‌ رو بزاره که خودم تاثیرش رو دیدم(تصویر در تاپیک هام).😊خوشحال میشم برای یکبار‌هم شده امتحانش کنید و اگر دوست داشتید به دوستاتون معرفی کنید❗فراموش نکنید معرفی کتاب های جذاب رو هم داریم.😀گفتم اینجا بگم مامان های عزیز نینی سایتی‌‌ هم استفاده کنند

عزیزم من نمیدونم چرا ناراحت شدی ولی اگه دلت میخاد بچه اولت پسر بشه دعا میکنم به خواسته ات برسی گلم.از حرف مادرت هم ناراحت نشو.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.