عفونت دارم....هر سه چهر ماه سوزش و تکرر ادار میگیرم...خوب میشم دوباره شروع میشه...
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
تو ماشین بودیم گوشی دستم بود میخواستم یه اسم سرچ کنم .اول اسم میر داشت منم تند تایپ میکردم دستم به جای م رو ک خورده بود حالا منم اصن حواسم نبود میگفتم چرا نمیاره داداشم گف لا اله الا الله خب نگا چی سرچ کردی خخخخ
تو ماشین بودیم گوشی دستم بود میخواستم یه اسم سرچ کنم .اول اسم میر داشت منم تند تایپ میکردم دستم به ج ...
😂😂😂😂😂