خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکلی نداریم .چهار ماه .گفتم تا شش ماه صبر کنم بعد یه دکتر برم
اره صبر کن ان شالله میده
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
ذهنش اره خیلی درگیره....فوق لیسانس داره ولی بیکاره...
میگه درس خوندم برم کارگری
اونم از یه نظر حق داره واسه یه مرد باید همه چیش تکمیل باشه مثلا میگه بتونم خرجشو بدم
الان میگه نی نی کی میاد...منم گفتم تو که دوتر نمیایی نمیاد...میگه من میدونی خودش میدونه ما پول دکتر نداریم...میاد...دلم برای خودمون سوخت