2777
2789
چی بگم والا تو هم حق داری .

از بی پولی و بیکاری دیونه شده. .... 

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداریم .چهار ماه .گفتم تا شش ماه صبر کنم بعد یه دکتر برم 

اره صبر کن ان شالله میده

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
بنده خدا اونم روش فشاره وگرنه مگه از بچه بدش میاد مطمینا خوشش میاد ولی ذهنش درگیره 

اره بچه خیلی خیلی دوست داره...همش خواهرزادمو با خودش اینور میبره

ذهنش اره خیلی درگیره....فوق لیسانس داره ولی بیکاره...

میگه درس خوندم برم کارگری

اره بچه خیلی خیلی دوست داره...همش خواهرزادمو با خودش اینور میبره

اره ماهم خواهر زاده شوهرمو باخودمون میبریم اینور اونور .تازه یاد گرفته راه بره وسط خودمون میزاریمش دستامونو میگیره راه میره 

ذهنش اره خیلی درگیره....فوق لیسانس داره ولی بیکاره... میگه درس خوندم برم کارگری

اونم از یه نظر حق داره واسه یه مرد باید همه چیش تکمیل باشه مثلا میگه بتونم خرجشو بدم 

[QUOTE=145116861]ذهنش اره خیلی درگیره....فوق لیسانس داره ولی بیکاره... میگه درس خوندم برم کارگری[/QUOT

انشاالله مشکلات شما وهمه حل بشه درگیزی ها کمتر بشه 

ذهنش اره خیلی درگیره....فوق لیسانس داره ولی بیکاره... میگه درس خوندم برم کارگری

بنده خدا حق داره

خاک برسر این مسئولین 

الهی زودتر گم شن از این مملکت مردم راحت بتونن زندگی کنن

ماهم تصمیم داشتیم مهاجرت کنیم

همسرم گفت تاوقتی اونجا کار پیدا نکنه نمیاد که بره کارگری

همین شد که موندیم...😔

اونم از یه نظر حق داره واسه یه مرد باید همه چیش تکمیل باشه مثلا میگه بتونم خرجشو بدم 

الان میگه نی نی کی میاد...منم گفتم تو که دوتر نمیایی نمیاد...میگه من میدونی خودش میدونه ما پول دکتر نداریم...میاد...دلم برای خودمون سوخت