2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم راه حل بدید

181 بازدید | 36 پست

پریود شدم نیاز به تنهایی دارم 

مامانم نیست خونه این چند روز  دلم نمیاد بابامو تنها رها کنم تو حال  

مجبورم برم پیشش بعد تحمل ندارم با کسی حرف بزنم زود عصبی میشم ولی خیلی دوسش دارم 

وای خداااا دلم میخواد برم تنها قدم بزنم حداقل به بهانه ی بردن یه وسیله تا جایی باز مامانم اومده میگه واستا با ماشین بریم 18 سالمه دانشگاه قبول شدم رشته ی تاپ درسامو خوندم الان واقعا دلم میخواد آزاد باشم. تا کلمو میکنم تو گوشی میگع کیه میگم دوستمه میگه کدوم و.... اونروز نشستم تو اتاق داشتم ریلز میدیدم دیدم داره آروم به بابام میگه برو ببین چه کار میکنه بابامم گفت خب آدمه داره با دوستاش حرف میزنه بچه ها خسته شدم از کنترل گراییش  

خیلی مادر خوبیه دوسش دارم خدا رو هم شکر میکنم بابت چنین نعمت و خانواده ای اما واقعا دیگه خیلی داره منو تو محدوده ی اطراف خودش نگه میداره منم یه حریمی لازم دارم خب

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چه رشته و چه دانشگاه قبول شدین

پزشکی شاهرود 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

😍😍چیکار کردین قبول شدین ؟روزی چند ساعت خوندین؟

قربونت برم هر چقد زورم می‌رسید میخوندم روزی 12، 13 اینا 

واقعا راهکاری میدونین برای نهایی و کنکور بهم بدین

هیچ کارخلصی نیاز نیست کنی فقط خالصانه درس بخون همین 

برای نهایی هات سوال های نهایی سال های گذشته رو هم کار کن 

تست هم زیاد بزن روزی 80 تا 100 تا خوبه 

قربونت برم هر چقد زورم می‌رسید میخوندم روزی 12، 13 اینا

من امسال کنکور دارم و اولین ساله 

خیلی استرس دارم 

احساس میکنم عقبم چون تابستان دهم و یازدهم رو کامل جمع نکردم و الان هم وقت برا اونا نیست باید رو دوازدهم کلیک کنم خیلی استرس دارم بعضی روزا اصلا وقت نمیشه تست بزنم و موقع درس خوندن فکرم میره اینجا و اونجا

من امسال کنکور دارم و اولین ساله خیلی استرس دارم احساس میکنم عقبم چون تابستان دهم و یازدهم رو کامل ج ...

باید تست بزنی هرروز 

خودت رو درگیر آزمون های مدرسه و اینا نکن اصلا 

👍👍مامانم زورم میکنه ۲۰۰ تا باید بزنی

حس میکنم زیاده رویه این تعداد البته کسی که دانشگاه تهران میخواد باید بیشتر از این حرفا هم بزنه

امسال معدلم با نهاییا شد ۱۷/۱۵

بله عالیه 

فکر کن داری برای مرگ و زندگیت تلاش میکنی سر کنکور